Travel Secrets

Βραβείο Peloponnese Service Excellence 2017 για το ξενοδοχείο Perivoli στο Ναύπλιο

Βραβείο Peloponnese Service Excellence 2017 για το ξενοδοχείο Perivoli στο Ναύπλιο

Με το βραβείο «Peloponnese Service Excellence Award» για το 2017, από το Luxury Travel Guide, διακρίθηκε το ξενοδοχείο Hotel Perivoli, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στο Ναύπλιο. Η διάκριση αυτή κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την τουριστική σεζόν 2016 για το ξενοδοχείο Περιβόλι, επισφραγίζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρει στους εκλεκτούς φιλοξενούμενούς του. Μάλιστα, η φετινή βράβευση είναι η δεύτερη συνεχής διάκριση του Hotel Perivoli από τα Luxury Travel Guide Global Awards, καθώς το ξενοδοχείο είχε βραβευτεί ως το καλύτερο «Luxury Country Retreat» για το 2016. 

Αγκαλιασμένο από έναν μυρωδάτο πορτοκαλεώνα στο χωριό Πυργιώτικα, το ξενοδοχείο Περιβόλι  χαρίζει στους επισκέπτες του τη μοναδική ευκαιρία  να βιώσουν εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες, ενώ συγχρόνως απολαμβάνουν την πολυτέλεια, την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου τους.

Σχεδιασμένο με όλο τον σεβασμό στην παράδοση και την αρχιτεκτονική της περιοχής, το ξενοδοχείο Περιβόλι άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2009 με σκοπό να προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ύπαιθρο, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να νιώσουν τη χαρά της περιήγησης και της ανακάλυψης, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Εδώ, αποκόπτεστε αναγκαστικά από την αστική σας καθημερινότητα, θαυμάζοντας την πανοραμική θέα απ’ οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείου, εισπνέοντας τα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου και απολαμβάνοντας κάποια συναρπαστική εναλλακτική δραστηριότητα στη φύση, όπως πεζοπορία ή ποδηλασία.

To ξενοδοχείο Περιβόλι υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς του για τη νέα σεζόν από 1η Απριλίου 2017. Εκμεταλλευτείτε την Early Booking προσφορά που σας χαρίζει 7% έκπτωση για τη διαμονή σας από 1η Απριλίου έως 31 Μαΐου 2017 και από 1η Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2017.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή