Travel Secrets

Ονειρεμένη απόδραση στη Σαντορίνη & το Orabel Suites για διάσημη Βρετανίδα blogger

Ονειρεμένη απόδραση στη Σαντορίνη & το Orabel Suites για διάσημη Βρετανίδα blogger

«Αυτό το ξενοδοχείο είναι πραγματικά ειδυλλιακό, απλά και μόνο για την υπέροχή του θέα! Αν αναζητάτε το τέλειο ηλιοβασίλεμα, η Σαντορίνη δεν θα σας απογοητεύσει. Η θέα από το δωμάτιό μου ήταν εκπληκτική.»

Με αυτά τα λόγια περιγράφει την εμπειρία της στο ξενοδοχείο Orabel Suites, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στον Περίβολο της Σαντορίνης, η διάσημη Βρετανίδα Lucy Mecklenburgh, μοντέλο και wellness travel blogger, σε ένα υπέροχο άρθρο που δημοσίευσε στο προσωπικό της Blog, με τίτλο «Ονειρεμένη απόδραση στη Σαντορίνη».

«Επέλεξα το Orabel Suites για τη διαμονή μου, ένα μικρό boutique ξενοδοχείο που αποτελείται από 11 διαφορετικές σουίτες, όλες με ιδιωτική βεράντα και Jacuzzi, το ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα, με συνοδεία ένα ποτήρι fizz ή  φυσικά ένα cocktail!».

Παράλληλα, στο άρθρο της η Lucy Mecklenburgh περιγράφει το πρωινό του Orabel Suites ως «παράδεισο στη γη». «Το πρωινό είναι το αγαπημένο μου γεύμα της ημέρας. Στο Orabel Suites, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα πρωινό απολύτως προσαρμοσμένο στις γευστικές του προτιμήσεις, το οποίο παραγγέλνει στη reception και 20 λεπτά μετά το έχει απλωμένο στην βεράντα του! Το καλύτερο είναι ότι, κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, προσαρμόζουν το πρωινό αναλόγως με αυτά που τρως περισσότερο ή λιγότερο!»

«Το ξενοδοχείο είναι περίπου 20 λεπτά από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης και 25 λεπτά από το κέντρο, τα Φηρά, επομένως η τοποθεσία του είναι ιδανική αν αναζητάτε ένα καταφύγιο χαλάρωσης, αλλά αν θέλετε παράλληλα να βρίσκεστε κοντά στη Χώρα.»

Την ίδια ώρα, η Lucy Mecklenburgh δεν παρέλειψε να αναφέρει την πανέμορφη παραλία του Περιβόλου, που βρίσκεται μόλις 5-10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο και διαθέτει 7-8 beach bars που σερβίρουν από ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μέχρι sushi.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο της Lucy Mecklenburgh, εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή