Travel Secrets

Πύργος Σαντορίνης: Απόδραση με μεσαιωνικό άρωμα το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Πύργος Σαντορίνης: Απόδραση με μεσαιωνικό άρωμα το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Το μεσαιωνικό χωριό-στολίδι της Σαντορίνης, ο Πύργος, μας προσκαλεί να εκμεταλλευτούμε την αργία της 28ης Οκτωβρίου και να ανακαλύψουμε την αυθεντική ομορφιά του, να περπατήσουμε στα δαιδαλώδη ασβεστωμένα καλντερίμια, να ατενίσουμε την αμφιθεατρική θέα στο νησί και να γευτούμε γαστρονομικές απολαύσεις στο διάσημο εστιατόριο Σελήνη.

Για τη διαμονή μας στον Πύργο επιλέγουμε το ξενοδοχείο Voreina Gallery Suites, το ξενοδοχείο που ξεχωρίζει, αποτελώντας μια κατοικήσιμη και λειτουργική gallery.

Από τις 28 έως τις 30 Οκτωβρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Voreina Gallery Suites με 20% έκπτωση από την αρχική τιμή, από 380 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πλούσιο πρωινό με τοπικά προϊόντα
  • Όλους τους φόρους


Γιατί να κάνω κράτηση με την Trésor

Εγγύηση καλύτερης τιμής

Αποκλειστικές εκπτώσεις έως 30% για τα μέλη του TClub

Δωρεάν αναβάθμιση δωματίου (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξη

Συγκέντρωση πόντων ανά διανυκτέρευση

Δεν είστε μέλος του TClub; Εγγραφείτε εύκολα & δωρεάν, εδώ



Στις εννέα σουίτες του ξενοδοχείου, το minimal συναντά την κυκλαδίτικη αισθητική και προκαλούν ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει πως η λιτότητα και η φαντασία απογειώνουν ό,τι κι αν εκπροσωπούν. Ανοίξτε το παράθυρο και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από το γαλάζιο των νερών της υπερυψωμένης θερμαινόμενης πισίνας σας με το υδρομασάζ έως το βαθύ μπλε του Αιγαίου. Ταξιδέψτε ως τη Σαντορίνη και αισθανθείτε τη μαγική ενέργεια του νησιού στο Voreina Gallery Suites.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest    

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή