Travel Secrets

Ψηφίστε το Astra Suites στα Smith Hotel Awards

Ψηφίστε το Astra Suites στα Smith Hotel Awards

Ακόμα μία υποψηφιότητα σε διεθνή βραβεία κατέκτησε το ονειρικό ξενοδοχείο, Astra Suites, μέλος της Trésor Hotels & Resorts στη Σαντορίνη. Το πολυβραβευμένο, περιζήτητο ξενοδοχείο της Σαντορίνης, που τιμήθηκε πρόσφατα με το βραβείο Leading All Suite Hotel της Ελλάδας στα World Travel Awards, είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best Smith Hotel, στα Smith Hotel Awards. Ψηφίστε το αγαπημένο σας Astra Suites, εδώ.

Στο μαγικό Ημεροβίγλι, γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών υψηλών βράχων της Σαντορίνης, το πολυβραβευμένο Astra Suites είναι ένα ξενοδοχείο πραγματική εμπειρία. Θυμίζει ένα πάλλευκο γραφικό χωριό με πανοραμική θέα στη διάσημη Καλντέρα και προσφέρει luxurious παροχές και υπηρεσίες που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Υπάρχουν κάποια μέρη που μόνο όταν τους αφιερώνεις χρόνο αντιλαμβάνεσαι την πραγματική τους ενέργεια και διάσταση. Το Astra Suites, είναι ένα από αυτά. Γιατί όταν μιλάμε για ένα ξενοδοχείο που «γεννήθηκε» για να φλερτάρει την Καλντέρα, όταν η πολυτέλεια ξεπερνάει το ίδιο της το νόημα χωρίς να προκαλεί και όταν εσείς είστε ο πρωταγωνιστής της πιο διαχρονικής επιτυχημένης ταινίας, τα λόγια μοιάζουν περιττά κι ο μόνος δρόμος οδηγεί στο Ημεροβίγλι

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή