Travel Secrets

Diles & Rinies: Δωρεάν διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβρη στην Τήνο

Diles & Rinies: Δωρεάν διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβρη στην Τήνο

Αυτόν τον Σεπτέμβρη, απολαύστε δωρεάν διανυκτερεύσεις στις εκπληκτικές βίλες Diles & Rinies στην Τήνο! Kάντε τώρα κράτηση για τη διαμονή σας σε μία από τις 8 ανεξάρτητες πολυτελείς βίλες μια ανάσα από λιμάνι της Τήνου και εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά Stay 5 Pay 4!

Απολαύστε 5 διανυκτερεύσεις στις εκπληκτικές βίλες Diles & Rinies στην Τήνο πληρώνοντας μόνο τις 4, από 820 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 5 διανυκτερεύσεις (πληρώνετε μόνο τις 4)
  • Free WiFi
  • Χώρο στάθμευσης
  • Όλους τους φόρους

Για την κράτηση απαιτείται προκαταβολή ίση µε το 50% επί του συνόλου της αξίας της κράτησης.

Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com & απολαύστε δωρεάν room upgrade, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!

Οχτώ ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες μια ανάσα από το λιμάνι, στο δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά, συνθέτουν ένα αρμονικό σύνολο, με την πέτρα να συνυφαίνεται με την ανεμοδαρμένη φύση της Τήνου και σας περιμένουν με ανοιχτή τη φιλόξενη την αγκαλιά τους. 

Η προνομιακή τοποθεσία τους είναι ένα «παράθυρο» ανοιχτό στο Αιγαίο, με ανεμπόδιστη θέα στα ενεργειακά νησιά της  Δήλου και τη Ρήνειας από τις οποίες πήρε το όνομα του. Η αρχιτεκτονική τους, προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αναδεικνύει το κυκλαδίτικο τοπίο μέσα από φυσικά υλικά και γήινα χρώματα και σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο χαλάρωσης ποιοτικής διαμονής και αισθητικής.

Κατά την άφιξή σας, ένα καλάθι γεμάτο λιχουδιές θα σας καλωσορίσει, ο προσωπικός σας concierge θα σας χαρίσει όλα τα μυστικά της Τήνου, ενώ οι premium παροχές όπως το παραδοσιακό πρωινό, τα εξαιρετικά πιάτα του εστιατορίου και τα γευστικά cocktails πλάι στην πισίνα, θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστη τη διαμονή σας.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή