Travel Secrets

World Travel Awards: Καλύτερο All Suite Hotel της Ελλάδας το Astra Suites

World Travel Awards: Καλύτερο All Suite Hotel της Ελλάδας το Astra Suites

Το μαγευτικό ξενοδοχείο Astra Suites, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στη Σαντορίνη, με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι διακρίθηκε με το βραβείο «Greece’s Leading All-Suite Hotel», στην ευρωπαϊκή τελετή βράβευσης των 23ων World travel Awards!

Τα World Travel Awards αναγνωρίζουν, επιβραβεύουν και γιορτάζουν την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Στο μαγικό Ημεροβίγλι, γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών υψηλών βράχων της Σαντορίνης, το πολυβραβευμένο Astra Suites είναι ένα ξενοδοχείο πραγματική εμπειρία. Θυμίζει ένα πάλλευκο γραφικό χωριό με πανοραμική θέα στη διάσημη Καλντέρα και προσφέρει luxurious παροχές και υπηρεσίες που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Με εκπληκτική πανοραμική θέα στην Καλντέρα, στο ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το Astra Suites συγκαταλέγεται στα Top 25 ξενοδοχεία του κόσμου, επιλεγμένο από τα μέλη του TripAdvisor, καθώς και βραβευμένο από το Condé Nast Johansens ως το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο του κόσμου και ως "Best Service" για το 2016!

Οι σουίτες του αποτελούν αληθινούς θησαυρούς διαμονής, ενώ διακρίνονται από minimal ύφος και διατηρούν αναλλοίωτη την κυκλαδίτικη παράδοση. Η ιδιωτική πισίνα και το τζακούζι που διαθέτουν κάποιες από τις σουίτες αποδεικνύουν πως έχετε βρεθεί σε ένα μέρος που το όνειρο είναι η μόνη πραγματικότητα!

Υπάρχουν κάποια μέρη που μόνο όταν τους αφιερώνεις χρόνο αντιλαμβάνεσαι την πραγματική τους ενέργεια και διάσταση. Το Astra Suites, είναι ένα από αυτά. Γιατί όταν μιλάμε για ένα ξενοδοχείο που «γεννήθηκε» για να φλερτάρει την Καλντέρα, όταν η πολυτέλεια ξεπερνάει το ίδιο της το νόημα χωρίς να προκαλεί και όταν εσείς είστε ο πρωταγωνιστής της πιο διαχρονικής επιτυχημένης ταινίας, τα λόγια μοιάζουν περιττά κι ο μόνος δρόμος οδηγεί στο Ημεροβίγλι.


Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com & απολαύστε δωρεάν room upgrade, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή