Travel Secrets

Melograno: Stay 4 Pay 3 το φθινόπωρο στην Αστυπάλαια

Melograno: Stay 4 Pay 3 το φθινόπωρο στην Αστυπάλαια

Αυτόν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οι πανέμορφες ιδιωτικές Melograno Villas της πεταλούδας του Αιγαίου, σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη πολυτελή εμπειρία διακοπών στην Αστυπάλαια. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, κάντε κράτηση για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις και απολαύστε τη μία δωρεάν, από 480 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 4 διανυκτερεύσεις (H μία δωρεάν)
  • Όλους τους φόρους

Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com & απολαύστε δωρεάν room upgrade, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!

Σε απόσταση 200 μ. από την υπέροχη χώρα της «πεταλούδας» του Αιγαίου, οι τρεις πολυτελείς βίλες Verde, Bianca και Ble χαρίζουν στους εκλεκτούς τους επισκέπτες μια πληθώρα ανέσεων, μετατρέποντας την απόδρασή τους στην Αστυπάλαια σε μια αξέχαστη εμπειρία. Κατά την άφιξή σας, οι εκπληκτικές Melograno Villas θα σας καλωσορίσουν με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, φρέσκα φρούτα, κρασί και φρέσκα λουλούδια.

Στη συνέχεια, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα από το μπαλκόνι σας, ενώ το βράδυ το ιδιωτικό σας τζακούζι σας καλεί να βουτήξετε, θαυμάζοντας τη θέα στο φωτισμένο Κάστρο της Αστυπάλαιας.

Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια στις πλήρως εξοπλισμένες βίλες που διαθέτουν king size κρεβάτια, κουζίνες με συσκευές Smeg, χειροποίητα έπιπλα στους κοινόχρηστους χώρους, design λεπτομέρειες υπογεγραμμένες από διακεκριμένους σχεδιαστές όπως ο οίκος του Philippe Starck, προϊόντα Coco-Mat, ενώ αφεθείτε στην περιποίηση των πολυτελών ειδών Apivita.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή