Travel Secrets

Villa Archaion Kallos: Δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Νάξο τον Σεπτέμβριο

Villa Archaion Kallos: Δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Νάξο τον Σεπτέμβριο

Απολαύστε μαγευτικές, ιδιωτικές διακοπές Σεπτεμβρίου στο κρυμμένο «διαμάντι» της Νάξου, την πολυτελή Villa Archaion Kallos. Χτισμένη σε μια από τις πιο ήσυχες περιοχές της Νάξου, μόλις 5 λεπτά από τη Χώρα, η βίλα θα σας προσφέρει τις διακοπές των ονείρων σας, σε ένα μαγευτικό, πάλλευκο σκηνικό με μια πανέμορφη πισίνα, υπέροχους ανθισμένους κήπους και πολυτελείς εγκαταστάσεις που θα σας προσφέρουν άνεση, χαλάρωση και κυρίως αυθεντική φιλοξενία.

Μη χάσετε τις μοναδικές προσφορές της Villa Archaion Kallos, που σας χαρίζουν δωρεάν διανυκτερεύσεις, για να απολαύσετε αξέχαστες χαλαρωτικές διακοπές με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας στην πανέμορφη Νάξο. Από σήμερα έως και τις 9 Σεπτεμβρίου, μείνετε στη Villa Archaion Kallos για παραπάνω από 5 διανυκτερεύσεις, και απολαύστε τις 2 διανυκτερεύσεις δωρεάν. Επίσης, από τις 15 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, απολαύστε 14 διανυκτερεύσεις στη Villa Archaion Kallos και πληρώστε μόνο τις 10. Η προσφορά ισχύει για διαμονή έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016. Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8981884 ή μέσω email στο info@tresorhotels.com

Ζήστε αξέχαστες, ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια ή την παρέα σας σε ένα χαλαρωτικό σκηνικό και απολαύστε τη λιτή πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική που σας προσφέρει η Villa Archaion Kallos. 

Ζήστε ανέμελες στιγμές πλάι στην πισίνα, κάντε βόλτα στους ανθισμένους κήπους, απολαύστε το παραδοσιακό πρωινό φτιαγμένο με οργανικά προϊόντα, καθώς και νύχτες κεράσματος με πλούσιο BBQ.

Κάντε τώρα την κράτησή σας και απολαύστε τις διακοπές των ονείρων σας στην πανέμορφη Νάξο και τι Villa Archaion Kallos!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή