Travel Secrets

Ios Palace Hotel & Spa: Αφορμή για διακοπές στην Ίο τον Σεπτέμβριο

Ios Palace Hotel & Spa: Αφορμή για διακοπές στην Ίο τον Σεπτέμβριο

Τι κι αν τελειώνει ο Αύγουστος, το μαγικό καλοκαίρι της Ίου δεν τελειώνει εδώ. Το Ios Palace Hotel & Spa, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο με την υπέροχη θέα στην παραλία του Μυλοπότα, επεκτείνει τη σεζόν του ως τις 9 Οκτωβρίου, χαρίζοντάς μας ακόμα μία αφορμή να επισκεφθούμε το νησί του Ομήρου αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Εντυπωσιακό, hip και παράλληλα κομψό με λιτές γραμμές, το Ios Palace συνδυάζει άψογα την φυσική ομορφιά με …την καλή ζωή, με πρωταγωνιστή το εκτυφλωτικό λευκό, αλλά και τα καταγάλανα νερά του Μυλοπότα, στα πόδια μας.

Εδώ, ανακαλύπτουμε τη δική μας όαση διαμονής σε ένα από τα 59 minimal δωμάτια και σουίτες του Ios Palace, που σέβονται απόλυτα τη λιτή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, και αφηνόμαστε στον «ζωντανό» λόγο ποιητών στους τοίχους τους.

Στη συνέχεια, αφού βουτήξουμε σε μία από τις τρεις πανέμορφες πισίνες του ξενοδοχείου, απολαμβάνουμε ένα δροσιστικό cocktail στο Margarita Bar, χαλαρώνουμε στα αναπαυτικά κρεβάτια του Five Senses Bar και καλύπτουμε τις γευστικές μας αναζητήσεις στο εστιατόριο Tomatini.

Τέλος, δεν παραλείπουμε φυσικά να απολαύσουμε το spa του Ios, που φημίζεται να έχει την πιο συγκλονιστική θέα των Κυκλάδων, ενώ φροντίζουμε τα νύχια και τα μαλλιά μας στο Cure Beauty Salon του ξενοδοχείου.

Κι όταν θελήσουμε να αποχωριστούμε τις εγκαστάσεις του Ios Palace Hotel & Spa, βουτάμε στον Μυλοπότα, το Πικρί Νερό και την Αγία Θεοδότη, βολτάρουμε στα γραφικά πλακόστρωτα στενάκια της Χώρας, θαυμάζουμε το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του νησιού από την Παναγιά Γκρεμιώτισσα και πίνουμε ποτό στη Χώρα.

Αποχαιρετήστε το ελληνικό καλοκαίρι με τον πιο υπέροχο τρόπο, απολαμβάνοντας τη μοναδική εμπειρία διαμονής του Ios Palace Hotel & Spa έως τις 9 Οκτωβρίου!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή