Travel Secrets

Διαγωνισμός Art Travel-Trésor Hotels: Κερδίστε ένα 3ήμερο στις βίλες Diles & Rinies στην Τήνο

Διαγωνισμός Art Travel-Trésor Hotels: Κερδίστε ένα 3ήμερο στις βίλες Diles & Rinies στην Τήνο

Πάρτε μέρος στον ολοκαίνουργιο διαγωνισμό του Art Travel και της Trésor Hotels & Resorts που σας χαρίζει ένα τριήμερο για δύο άτομα στις βίλες Diles & Rinies στην Τήνο.

Το Diles & Rinies είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα καταλύματα της Τήνου. Πρόκειται για μια γειτονιά από οχτώ ανεξάρτητες, πολυτελείς βίλες μια ανάσα από το λιμάνι, στο δρόμο προς την παραλία του Αγίου Φωκά. Η θέση τους είναι τέτοια που προσφέρει θέα στο Αιγαίο που απλώνεται μπροστά τους επιβλητικό, αλλά και στα νησιά της Δήλου και της Ρήνειας από τα οποία πήρε το όνομά του.

Δε γίνεται να μην προσέξει κανείς την προσοχή και το μεράκι της αρχιτεκτονικής και της αισθητικής τους. Όλη η κυκλαδίτικη φιλοσοφία βρίσκεται εκεί, απόλυτα εναρμονισμένη με τις σύγχρονες ανάγκες. Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθει κανείς αμέσως ιδιαίτερα φιλόξενα.

Πρωταγωνίστρια αυτής της γειτονιάς είναι η πισίνα υπερχείλισης, η οποία λαμπυρίζει κάτω από τον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο και προσκαλεί όλους να βουτήξουν κα να γίνουν μέρος του έτσι κι αλλιώς ονειρικού σκηνικού, όπου τα νερά της, ο ορίζοντας και η θάλασσα γίνονται ένα.

Σε όλο αυτό προσθέστε τα οχτώ στρέμματα καταπράσινων κήπων που μοσχοβολούν από τα βοτάνια, τα αγριολούλουδα και τα τριαντάφυλλα. Αν είστε από αυτούς που το πρωινό λέει πολλά για ένα κατάλυμα τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι κάθε πρωί τους θαμώνες τους καλημερίζει ένα καλάθι που ξεχειλίζει από ντόπια και όχι μόνο καλούδια. Παράλληλα, αξίζει να ξέρετε ότι το Diles & Rinies διαθέτει το δικό του εστιατόριο, το ολοκαίνουργιο Cuisine.

Η προσφορά αφορά έναν και μοναδικό τυχερό και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο για δύο διανυκτερεύσεις (2 νύχτες-3 μέρες) με πρωινό. Ο νικητής θα μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του έως το τέλος του χρόνου. Εξαιρούνται οι γιορτές και οι επίσημες αργίες, ενώ η κράτηση μπορεί να γίνει πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό έως τις 22 Ιουλίου, εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest    

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή