Travel Secrets

Στα 5 top παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Ελλάδας το Ios Palace Hotel & Spa!

Στα 5 top παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Ελλάδας το Ios Palace Hotel & Spa!

Ανάμεσα στα 5 κορυφαία παραθαλάσσια ελληνικά ξενοδοχεία, βρίσκεται το πολυτελές και κοσμοπολίτικο Ios Palace, σύμφωνα με τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της trivago!

 

Καταγάλανα νερά σας καλημερίζουν κάθε πρωί από τη βεράντα σας, ενώ το αεράκι των Κυκλάδων σας παρασύρει σε στιγμές ανεμελιάς κι χαλάρωσης ... Συνδυάστε την παραπάνω εικόνα με ένα ξενοδοχείο που  θυμίζει γραφικό κυκλαδίτικο χωριό και με υπηρεσίες και παροχές 5*, και ... καλωσορίσατε στο Ios Palace Hotel & Spa!

To ξενοδοχείο που ξέρει να κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς και κυρίως να προσφέρει διακοπές που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη, διακρίθηκε στα 5 κορυφαία παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Ελλάδας, σύμφωνα με την αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης και σύγκριση τιμων www.trivago.gr.

Η διάκρισή του μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς διατηρώντας υψηλά standards διαμονής, κατορθώνει να συνδυάζει πολυτέλεια, ιδανικό location - στα... "πόδια" του, βρίσκεται η χρυσαφένια παραλία του Μυλοπότα- και μοναδική ενέργεια. Απολαύστε τις ανέσεις δωματίων και σουιτών, που διατηρούν αναλλοίωτη την κυκλαδίτικη παράδοση και την "παντρεύουν" με την σύγχρονη μίνιμαλ αισθητική, γευτείτε νησιώτικες και ελληνικές γεύσεις στο Tomatini, δροσερά cocktails στο Margarita Bar και μην παραλείψετε την εμπειρία του Spa του. Βρίσκετε στο υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου, και όσο έμπειροι θεραπευτές σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σας μυούν σε έναν κόσμο ευεξίας, εσείς (θα) παραδίνεστε στην υπέροχη θέα που απλώνεται μπροστά σας.

Ναι, αν αυτό που σκέφτεστε είναι η ... επόμενή σας κίνηση, τότε η απάντηση είναι book now!

 

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή