Travel Secrets

Voreina Gallery Suites: Προσφορά για τα καλοκαιρινά σας weekends στη Σαντορίνη

Voreina Gallery Suites: Προσφορά για τα καλοκαιρινά σας weekends στη Σαντορίνη

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, ο εκπληκτικός boutique θησαυρός της Σαντορίνης, Voreina Gallery Suitesσας προσκαλεί να βιώσετε μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής στο μεσαιωνικό χωριό του Πύργου

Photo by Lisa Hensley

Το Voreina Gallery Suites δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στον Πύργο, τον μοναδικό μεσαιωνικό οικισμό που διατηρείται μέχρι σήμερα σε άριστη κατάσταση. Ζήστε μαγευτικές στιγμές στη Σαντορίνη και το πανέμορφο ξενοδοχείο σας, απολαμβάνοντας 2 πολυτελείς διανυκτερεύσεις από 580 ευρώ. 

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις
  • Πλούσιο πρωινό με τοπικά προϊόντα
  • Όλους τους φόρους

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Στις εννέα σουίτες του ξενοδοχείου, το minimal συναντά την κυκλαδίτικη αισθητική και προκαλούν ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει πως η λιτότητα και η φαντασία απογειώνουν ό,τι κι αν εκπροσωπούν. 

Στο εσωτερικό της πανέμορφης σουίτας σας, τα εξαιρετικά έργα τέχνης που τη διακοσμούν θα σας «ταξιδέψουν», ενώ οι παστέλ χρωματισμοί σε συνδυασμό με τις έντονες πινελιές θα σας χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης.

Ανοίξτε το παράθυρο και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από το γαλάζιο των νερών της υπερυψωμένης θερμαινόμενης πισίνας σας με το υδρομασάζ έως το βαθύ μπλε του Αιγαίου. Ταξιδέψτε ως τη Σαντορίνη και αισθανθείτε τη μαγική ενέργεια του νησιού στο Voreina Gallery Suites.

voreina gallery

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή