Travel Secrets

Avalon Boutique Hotel: Προσφορά για το 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στη Ρόδο

Avalon Boutique Hotel: Προσφορά για το 3ήμερο Αγ.Πνεύματος στη Ρόδο

Το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος, αποδράστε στη Ρόδο και το ξενοδοχείο που θα σας μυήσει στη μεσαιωνική ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης, Avalon Boutique Hotel. Στην καρδιά της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, αυτό το μοναδικό boutique ξενοδοχείο υπόσχεται να σας χαρίσει χαλαρωτικές, πολυτελείς διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί των Δωδεκανήσων. Από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις με 15% έκπτωση στο Avalon Boutique Hotel, από 645 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • Πρωινό
  • Όλους τους φόρους

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.


Το ξενοδοχείο είναι πραγματικά «βουτηγμένο» στην αίγλη της Μεσαιωνικής Πόλης. Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, διάσημα αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης –όπως το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο, το Τζαμί του Σουλεϊμαν και το Χαμάμ- αλλά και η πολυσύχναστη και κεντρική Σωκράτους που παρασύρει σε άλλους καιρούς, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Κι όταν ολοκληρώσετε τη βόλτα σας και μπείτε στην σουίτα σας, θα διαπιστώσετε ότι το ταξίδι σας στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου δεν σταματά κατά την είσοδό σας στο ξενοδοχείο αλλά συνεχίζεται και μέσα σε αυτό. Ο εσωτερικός κόσμος του Avalon Boutique Hotel διατηρεί αυτό το μυστηριακό του «χθες» και είναι πρόθυμος να σας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά, αφού από τα έπιπλα έως το πιο μικρό διακοσμητικό, όλα είναι μελετημένα ώστε να σέβονται την αρχιτεκτονική της Μεσαιωνικής Πόλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή