Travel Secrets

Orabel Suites: Προσφορά για απόδραση στη Σαντορίνη το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος

Orabel Suites: Προσφορά για απόδραση στη Σαντορίνη το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος

Ζήστε ένα μαγικό 3ήμερο Αγίου Πνεύματος στη ρομαντική Σαντορίνη και το ονειρεμένο Orabel Suites, το ξενοδοχείο που συνδυάζει ιδανικά την πολυτέλεια, την ιδιωτικότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. 

Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μια ανάσα από τον Περίβολο, την πιο δημοφιλή παραλία της Σαντορίνης, το Orabel Suites είναι ένα ολοκαίνουργιο, Adults only, art boutique hotel, που θα σας χαρίσει αξέχαστες ρομαντικές στιγμές στο νησί.

Από τις 17 έως τις 20 Ιουνίου, απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο Orabel Suites από 574 ευρώ.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Διαμονή σε σουίτα με θερμαινόμενο Jacuzzi-πισίνα
  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.
 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα με θέα στους πανέμορφους κήπους, και ένα ατμοσφαιρικό pool bar, που σερβίρει δροσιστικά ποτά και cocktails, καθώς και γευστικά snacks που προετοιμάζονται με βιολογικά προϊόντα από τους κήπους.

Αφεθείτε στη χαλάρωση μιας αρωματοθεραπείας στο ιδιωτικό σας Jacuzzi, απολαύστε τη γλυκιά ραθυμία του καλοκαιριού πλάι στην πισίνα, μεθύστε από τα αρώματα των όμορφων, ανθισμένων κήπων, γευτείτε το παραδοσιακό σας πρωινό που προετοιμάζεται αποκλειστικά με οργανικά τοπικά προϊόντα από τους κήπους του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα του δωματίου σας. 

Ανακαλύψτε με όλες σας τις αισθήσεις την απόλυτη ειδυλλιακή εμπειρία διακοπών στη Σαντορίνη και το Orabel Suites. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή