Travel Secrets

Τρίκαλα Κορινθίας: Ποιος είπε ότι είναι μόνο για χειμώνα;

pleiadon gi

Στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, μόλις μιάμιση ώρα μακριά από την πρωτεύουσα, ένα μικρό πέτρινο χωριό απόλυτα προσαρμοσμένο στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά και τις σύγχρονες ανάγκες σας καλωσορίζει!

Το Πλειάδων Γη είναι ένα ξενοδοχείο – ησυχαστήριο, ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την ηρεμία, την επαφή με τη φύση και εκτιμάτε την προσιτή πολυτέλεια. Με το Ξυλόκαστρο σε πολύ κοντινή απόσταση και το βουνό …στα πόδια σας, μοιάζει «παράδεισος» ηρεμίας και γαλήνης. Το design είναι μοντέρνο και ανάλαφρο χωρίς να απαρνιέται την παράδοση, με πρωταγωνίστριες τις τεράστιες τζαμαρίες που αφήνουν το βλέμμα σας ν ταξιδέψει στην ολάνθιστη οροσειρά της Ζήρειας. Οι σουίτες καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, το εστιατόριο σας δελεάζει με πιάτα ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, ενώ το υπερσύγχρονο spa του με έμπειρους θεραπευτές και πολυτελή προϊόντα αποτελεί must do!

Η εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα περικυκλωμένη από ξαπλώστρες και τζαμαρίες που ανοίγουν, θα σας κάνει να χαμογελάσετε αυθόρμητα και να απολαύσετε στιγμές αληθινής χαλάρωσης. Αφήστε τα μικρά σας να χαρούν τις βουτιές τους, όσο εσείς βιώνετε μια εμπειρία πλήρους ευεξίας και αναζωογόνησης.

Top Secret: Οι άπειρες δυνατότητες που σας δίνονται για δραστηριότητες στο βουνό. Το ξενοδοχείο μπορεί να σας οργανώσει μαθήματα ιππασίας, πεζοπορίες αλλά και mountain bike. 

 (Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, Τηλ.: 27430 91137, www.pliadongi.gr)

 

*Μάθετε περισσότερα για το Πλειάδων Γη εδώ 

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή