Travel Secrets

Orabel Suites: Η απόλυτη ρομαντική διαμονή στη Σαντορίνη

Orabel Suites: Η απόλυτη ρομαντική διαμονή στη Σαντορίνη

Ονειρεύεστε την απόλυτη ρομαντική διαμονή στη Σαντορίνη; Στις σουίτες του Orabel Suites, της νεότερης ξενοδοχειακής άφιξης στην ειδυλλιακή παραλία του Περιβόλου, θα γνωρίσετε μια νέα διάσταση πολυτέλειας, ρομαντισμού και ιδιωτικότητας, ενώ θα βρείτε το ιδανικό σας εφαλτήριο για να ανακαλύψετε τη συγκλονιστική ομορφιά και τη μαγεία της Σαντορίνης. Όλες εξοπλισμένες με ιδιωτικό θερμαινόμενο Jacuzzi-πισίνα, οι σουίτες του Orabel θα φιλοξενήσουν τις διακοπές των ονείρων σας στο πιο ρομαντικό νησί του κόσμου. Ανακαλύψτε τις παρακάτω:

Honeymoon Suite

Η Honeymoon Suite του Orabel είναι σχεδιασμένη για να σας κακομάθει. Λιτή πολυτέλεια, μίνιμαλ στοιχεία και κυκλαδίτικη κομψότητα δένουν αρμονικά για να φιλοξενήσουν το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας. Σε αυτή την ευρύχωρη σουίτα, με υπέροχη θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου, το κυκλαδίτικο λευκό κυριαρχεί, ενώ πινελιές από μαύρο και ξύλινα στοιχεία προσφέρουν το απαραίτητο σύγχρονο άγγιγμα στο παραδοσιακό νησιωτικό design. Το highlight της Honeymoon Suite είναι η εσωτερική πισίνα-Jacuzzi που σας χαρίζει χαλαρωτικές, αναζωογονητικές στιγμές κατά το ταξίδι σας στη Σαντορίνη. Αφεθείτε στην πολυτέλεια και την άνεση του King Size κρεβατιού σας και χαλαρώστε στο ευρύχωρο καθιστικό. Η σουίτα αυτή προσφέρει ένα εντυπωσιακό μπάνιο, με λευκό μάρμαρο και ξύλινα στοιχεία, που θυμίζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης. Παράλληλα, η Honeymoon Suite παρέχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. 34 τ.μ., φιλοξενεί 2 άτομα. 

Master Suite

Η επιτομή της πολυτέλειας, ιδιωτικότητας και λειτουργικότητας στη μεγαλύτερη σουίτα, 80 τ.μ., του Orabel. Το αστραφτερό λευκό δένει ιδανικά με όλες τις αποχρώσεις του μπλε του Αιγαίου στους τοίχους και τα διακοσμητικά αντικείμενα της Master Suite, η οποία προσφέρει 2 king size κρεβάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα άνετο καθιστικό. Η Master Suite είναι ιδανική για ζευγάρια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 4 άτομα. Στα απόλυτα ατού του είναι η εσωτερική πισίνα-Jacuzzi, που υπόσχεται να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας και να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Παράλληλα, απολαύστε τη θέα στην πισίνα και το νησί της Σαντορίνης, ενώ χαλαρώνετε στην ιδιωτική σας βεράντα. 80 τ.μ., φιλοξενεί έως και 4 άτομα. 

Superior Suite

Όλη η ομορφιά, η φινέτσα και ο ρομαντισμός της Σαντορίνης συμπυκνώνεται στη Superior Suite του Orabel. Εδώ οι λευκοί τόνοι κυριαρχούν, ενώ βρίσκονται σε τέλεια αρμονία με τις χρωματιστές πινελιές στα έπιπλα, τα διακοσμητικά αντικείμενα και τα υφάσματα. Ικανοποιήστε τις ανάγκες σας για πολυτέλεια και άνεση στους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, που προσφέρουν ένα Master Bedroom και ένα σαλόνι-καθιστικό. Έπειτα, παραδοθείτε στο εξωτερικό σας Jacuzzi  που βρίσκεται στην ιδιωτική σας βεράντα, με υπέροχη θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου και το μπλε του Αιγαίου. Η Superior Suite επίσης προσφέρει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. 32 τ.μ., μπορεί να φιλοξενήσει 2-3 άτομα. 

Deluxe Suite

Το πιο ειδυλλιακό σας καταφύγιο στη Σαντορίνη. Σχεδιασμένη σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή Αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, η Deluxe Suite του Orabel Suites προσφέρει πολυτέλεια και άνεση, ενώ παράλληλα ικανοποιεί τις ανάγκες σας για μοντέρνα amenities. Ανεβείτε την πανέμορφη ξύλινη σκάλα της σουίτας σας και παραδοθείτε στην κομψή πολυτέλεια του Master bedroom σας στο ανώτερο επίπεδο. Το ευρύχωρο καθιστικό θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ενώ το εξωτερικό Jacuzzi-πισίνα στην ιδιωτική σας βεράντα, είναι εκεί για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Τέλος, η Deluxe Suite παρέχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. 34 τ.μ., έως 2 άτομα. 

Απολαύστε μαγικές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές διακοπές στη Σαντορίνη, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου Orabel Suites. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του πολυτελούς ξενοδοχείου που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, μια ανάσα από την παραλία του Περιβόλου, και απολαύστε 4 ονειρεμένες διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη, πληρώνοντας μόνο τις 3, από 486 ευρώ. Κάντε κράτηση τώρα και ζήστε αξέχαστες διακοπές στο κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο της Σαντορίνης, με μια 1 διανυκτέρευση δωρεάν από τις 5 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου 2016. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή