Travel Secrets

Η Σίφνος και τα ξενοδοχεία Verina στο Condé Nast Traveller!

Η Σίφνος και τα ξενοδοχεία Verina στο Condé Nast Traveller!

Αφιέρωμα 12 σελίδων στη Σίφνο, με έντονες αναφορές στον ιδιαίτερο γαστριμαργικό χαρακτήρα του νησιού, παρουσιάζει το τεύχος Μαΐου του διεθνώς φημισμένου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller.  Με τίτλο «Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί», το άρθρο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη Σίφνο και τη ζωή πάνω στο νησί, αποδίδει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα που αποπνέει αλλά και τις γαστριμαργικές απολαύσεις που προσφέρει. Ο ίδιος τίτλος εμφανίζεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Η Rachel Howard, συγγραφέας του άρθρου και διεθνώς αναγνωρισμένη foodeditor, και ο David Loftus, βραβευμένος φωτογράφος και υπεύθυνος για τις πανέμορφες φωτογραφίες του άρθρου, ήρθαν στη Σίφνο το περασμένο καλοκαίρι μετά από πρόσκληση του Ομίλου Verina. Όπως αναφέρεται και στο αφιέρωμα, η ομάδα Verina συντρόφεψε τη Rachel και τον David στην περιήγησή τους στο νησί αποκαλύπτοντας τα μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν τη Σίφνο τόσο μοναδική.

Ένα τόσο εκτενές αφιέρωμα στη Σίφνο αποτελεί σημαντική προβολή του νησιού και μεγάλη επιτυχία της ομάδας Verina, αφού το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ένα άρθρο πολύ μικρότερης έκτασης. Όμως το πάθος της ομάδας Verina για το νησί και τη δουλειά τους και η βαθιά γνώση τους ενέπνευσαν την ομάδα του Condé Nast Traveller με αποτέλεσμα το εκτενές αφιέρωμα στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού, με πολλαπλές κολακευτικές αναφορές στα ξενοδοχεία Verina Suites & Verina Astra και στη Verina Villa.

Η βρετανική έκδοση του Condé Nast Traveller έχει περισσότερους από 335.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ένα κοινό υψηλού κοινωνικοοικονομικού προφίλ που αγαπά τα ταξίδια και τις ανέσεις και που αποτελεί το ιδανικό κοινό για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Σίφνο.

Διαβάστε το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή