Travel Secrets

Avalon Boutique Hotel: Ζήστε (σε) ένα μεσαιωνικό παραμύθι!

Avalon Boutique Hotel

Θα προσεγγίσετε τα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ρόδου και μέσα σε λίγα λεπτά θα πιάσετε τον εαυτό σας να ψάχνει τον Ιππότη που θα σας δείξει τον … σωστό δρόμο. Λίγα βήματα αρκούν για να σας οδηγήσουν στο Avalon Boutique Hotel και να σας αποδείξουν πως αυτό που ζείτε δεν είναι ψευδαίσθηση.

Μια ανάσα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Μεσαιωνικής Πόλης, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και την κεντρική Σωκράτους, πήρε το όνομα του από έναν Ιππότη. Αυτόν του Άβαλον που το επέλεξε μάλιστα για κατοικία του! Με τους ήχους του αλόγου του να σας … αποσπούν την προσοχή, θα απολαύσετε μια διαμονή σε ένα ξενοδοχείο που παντρεύει την μεσαιωνική αρχιτεκτονική με το σήμερα και δικαίως παίρνει τον τίτλο του Best Location της Ρόδου.

Οι σουίτες του, ο καταπράσινος κήπος, το χαλαρωτικό café και το εστιατόριο με τις παραδοσιακές λιχουδιές της μητέρας του ιδιοκτήτη Γιάννη Μπρόκου, μοιάζουν βουτηγμένα σε ιστορίες παραμυθιού. Κυρίως όμως αυτό που το ξεχωρίζει είναι πως δεν θα νιώσετε λεπτό ότι βρίσκεστε σε ένα ξενοδοχείο, παρά σε ένα υπερπολυτελές σπίτι.

Ακόμη κι αν δεν πιστεύετε σε παραμύθια, εδώ ένα είναι σίγουρο. Το πιο αληθινό μεσαιωνικό παραμύθι σας προσκαλεί να γίνεται «κομμάτι» του. Το μόνο που σας μένει είναι … να κάνετε booking!

Info: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου, Tηλ: +30 22410 31438, www.avalonrhodes.gr

*Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή