Travel Secrets

Στα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία του κόσμου το Astra Suites

Στα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία του κόσμου το Astra Suites

Στη λίστα με τα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία του κόσμου σκαρφάλωσε γι’ ακόμη μια φορά το Astra Suites, το πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στη Σαντορίνη. Τα μέλη της κοινότητας του TripAdvisor χάρισαν στο Astra Suites την 21η θέση στον κατάλογο με τα top 25 μικρά ξενοδοχεία στον κόσμο, με πάνω από 1.050 εξαιρετικές κριτικές.

Ταυτόχρονα, το Astra Suites βρίσκεται στη 10η θέση της λίστας με τα 25 ξενοδοχεία με καλύτερες υπηρεσίες στην Ευρώπη, στην 8η θέση της 25άδας με τα καλύτερα μικρά ξενοδοχεία στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα σκαρφάλωσε στον κατάλογο με τα 25 καλύτερα ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης. Την ίδια ώρα, το ονειρικό ξενοδοχείο ψηφίστηκε ως το Νο 1 ξενοδοχείο με καλύτερες υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς και το Νο 1 μικρό ξενοδοχείο στη χώρα μας. 

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις κριτικές των μελών της κοινότητας TripAdvisor για το Astra Suites!

"Η θέα μαγική, δεν περιγράφεται με λόγια"

Από Παύλος Χ

"Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε στην Σαντορίνη, καταλάβαμε οτι είναι κάτι το ξεχωριστό και εκει που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα... είδαμε την θέα και το δωμάτιό μας στο Astra Suites... Χτισμένο πάνω στον βράχο, σεβόμενο την αρχιτεκτονική του νησιού, εδινε την άισθηση οτι πετάς !!!
Το πρωινό, έξω στο δωμάτιο, δίπλα στη πισίνα... μια αξέχαστη εμπειρία.
Ιδανικό, για ερωτευμένα ζευγάρια...
Σίγουρα θα ξαναπάω..."

"Το καλύτερο μέρος για να μείνεις στη Σαντορίνη"

Από Maribel B

"Ταξιδέψαμε στη Σαντορίνη με τον σύζυγό μου για να γιορτάσουμε την 20η επέτειό μας και φυσικά επιστρέψαμε στο Astra Suites. Κάναμε εκεί ταξίδι του μέλιτος, επιστρέψαμε για την 10η επέτειό μας και φυσικά δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το ποιο ξενοδοχείο θα επιλέγαμε στην 20η μας επέτειο. Η θέα από οποιοδήποτε σημείο του ξενοδοχείο είναι μαγευτική! Η αγάπη και το πάθος του Γιώργου Καραγιάννη, του Managing Director του Astra Suites, για το νησί φαίνεται σε κάθε πτυχή του ξενοδοχείου, από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μέχρι το νόστιμο πρωινό στο μπαλκόνι μας κάθε πρωί την ώρα της επιλογής μας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Astra Suites!"

"Άψογο"
Από ph535

"Είναι δύσκολο να βρει κανείς τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψει το φαινόμενο αυτού του ξενοδοχείου. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό, από τους αχθοφόρους που μεταφέρουν τις αποσκευές μας, τους σερβιτόρους που έφεραν το πρωινό μας και τον εκπληκτικό cocktail barman που πραγματικά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Το Astra Suites με κάνει να σκέφτομαι άλλη μια επίσκεψη στη Σαντορίνη στο εγγύς μέλλον".

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή