Travel Secrets

Astra Suites: Φθινοπωρινή απόδραση στη Σαντορίνη με 20% έκπτωση

Astra Suites: Φθινοπωρινή απόδραση στη Σαντορίνη με 20% έκπτωση

Αυτό το φθινόπωρο, το Astra Suites σας δίνει ακόμα μια αφορμή για μια αξέχαστη απόδραση στην πανέμορφη Σαντορίνη. Ένα πάλλευκο γραφικό χωριό γαντζωμένο στην κορυφή των εντυπωσιακών βράχων της Σαντορίνης, ένα από 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο στο υπέροχο Ημεροβίγλι, το πολυβραβευμένο Astra Suites προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Κάντε την κράτησή σας και απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις ως τις 15 Νοεμβρίου στο Astra Suites με 20% έκπτωση.

Ζήστε 3 διανυκτερεύσεις στις υπέροχες Superior Suite, Honeymoon Jacuzzi Suite και Astra Pool Suite της Luxury Collection του ξενοδοχείου από 912 ευρώ. Κάθε πρωινό, απολαύστε ένα πλούσιο πρωινό κατά παραγγελία και γεμίστε ενέργεια για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της Σαντορίνης. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην εκπληκτική σας σουίτα, έναν πραγματικό «θησαυρό» διαμονής, παραδοθείτε στο ιδιωτικό σας τζακούζι ή κάντε μια βουτιά στην ιδιωτική σας πισίνα.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • Deluxe πρωινό κατά παραγγελία
  • Ένα μπουκάλι κρασί Σαντορίνης κατά την άφιξη
  • Free Wi-Fi
  • Καθημερινή υπηρεσία καμαριέρας, μπουρνούζια, παντόφλες & πολυτελή προϊόντα περιποίησης
  • Όλους τους φόρους
  • Minimum stay 3 διανυκτερεύσεων

 

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά του Astra Suites και ζήστε την απόλυτη φθινοπωρινή ρομαντική εμπειρία σε ένα ξενοδοχείο πραγματικό κόσμημα στην πανέμορφη Σαντορίνη. Κάντε την κράτησή σας και ζήστε μια κορυφαία εμπειρία διαμονής σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου. 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή