Travel Secrets

Mythique Villa: Premium παροχές στην top luxury villa της Σαντορίνης

Mythique Villa: Premium παροχές στην top luxury villa της Σαντορίνης

Συγκλονιστική θέα, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Σε μια ιδανική τοποθεσία στην πανέμορφη Οία, η Mythique Villa, η νέα εκπληκτική luxury κατοικία της Trésor στη Σαντορίνη, υπόσχεται να σας χαρίσει «μυθική» διαμονή με premium παροχές.

Ζήστε την εμπειρία των πιο exclusive ιδιωτικών διακοπών απολαμβάνοντας τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και τα amenities της Mythique Villa. Κάθε πρωί απολαύστε στην εξωτερική τραπεζαρία της βίλας ένα υπέροχο «A la Carte” πρωινό με παραδοσιακά προϊόντα της Σαντορίνης. Στη συνέχεια, θαυμάστε τη μοναδική πανοραμική θέα 360° στην Καλντέρα, το ηφαίστειο, την Οία και τα κοντινά νησιά, απολαύστε χαλαρωτικές στιγμές πάνω στην αιώρα πίνοντας ένα δροσιστικό cocktail και στη συνέχεια βουτήξτε στη μεγάλη ιδιωτική σας πισίνα και νιώστε ότι γίνεστε ένα με την Καλντέρα και το απέραντο μπλε του Αιγαίου.

Κατά την άφιξή σας, επιλέξτε το αγαπημένο σας άρωμα με αιθέρια έλαια που θα σας συντροφεύει κατά τη διαμονή σας στη βίλα και στη συνέχεια ζήστε την εμπειρία ενός υπέροχου χαλαρωτικού μασάζ. Την ίδια ώρα, απολαύστε τις υπηρεσίες του αφοσιωμένου concierge σας που θα σας προσφέρουν μια εξαιρετικά προσωποποιημένη και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στη Σαντορίνη, είτε επιθυμείτε να κάνετε κάποια κράτηση για δείπνο ή spa, να πάτε ημερήσια εκδρομή ή να μάθετε τις καλύτερες boutique για να κάνετε τα ψώνια σας στο νησί.

Τέλος, upon request, απολαύστε αξέχαστα Yoga και Beauty retreats, θεραπείες Spa, αλλά και υπηρεσίες σκάφους και ελικοπτέρου. Αν θέλετε να ζήσετε το honeymoon των ονείρων σας στο Mythique, η luxury villa θα σας υποδεχτεί με honeymoon διακόσμηση και ειδικές παροχές.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή