Travel Secrets

Voreina Gallery Suites: Πολυτελείς παροχές σε ένα ξενοδοχείο-έργο τέχνης στη Σαντορίνη

Voreina Gallery Suites: Πολυτελείς παροχές σε ένα ξενοδοχείο-έργο τέχνης στη Σαντορίνη

Εννιά πολυτελείς σουίτες, ιδανικές για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα, υψηλή αισθητική, πολυτελείς παροχές και σεβασμό στην παράδοση. To Voreina Gallery Suites, το εκπληκτικό ξενοδοχείο της συλλογής της Trésor στο μεσαιωνικό χωριό Πύργος της Σαντορίνης, όχι μόνο κατορθώνει να φέρνει στο νου τη φράση «έργο τέχνης» σε όποιον το αντικρίσει, αλλά επιπλέον προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του πολυτελείς παροχές και μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. 

Κάντε την κράτησή σας στο Voreina Gallery Suites και αφεθείτε στη μοναδική του φιλοξενία. Ξυπνήστε σε μια από τις 9 υπέροχες σουίτες του ξενοδοχείου, που μπορούν να φιλοξενήσουν ως και 5 άτομα η καθεμία, και πάρτε ένα πλούσιο πρωινό που περιλαμβάνει μια ποικιλία από εκλεκτά κυκλαδίτικα προϊόντα μαζί με χυμό, καφέ και τσάι, απολαμβάνοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα του δικού σας χώρου.

Στη συνέχεια, απολαύστε τη φροντίδα των φυσικών προϊόντων μπάνιου Korres, αλλά και τα απαλά μπουρνούζια και τις παντόφλες που σας προσφέρονται. 

Για την εξόρμησή σας στην πανέμορφη Σαντορίνη, οι άνθρωποι του Voreina Gallery Suites είναι εκεί για να σας οργανώσουν εκδρομές, να σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες, αλλά και να σας μεταφέρουν δωρεάν σε τοπικούς προορισμούς. 

Κι όταν επιστρέψετε στην πανέμορφη σουίτα σας, απολαύστε τη μοναδική της διακόσμηση, τα έργα τέχνης που εκτίθενται αλλά και τα φωτεινά χρώματα που σας φτιάχνουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Κάντε μια βουτιά στην ιδιωτική σας πισίνα, βυθιστείτε στο jacuzzi και απολαύστε όλα τα πιάτα "meze+wine" του διάσημου εστιατορίου Σελήνη  στην ιδιωτικότητα της σουίτας σας. Βιώστε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας στη Σαντορίνη και το Voreina Gallery Suites.

Από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο Voreina Gallery Suites με 300 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή