Travel Secrets

Voreina Gallery Suites: Boutique διαμονή σε 9 πολυτελείς σουίτες-έργα τέχνης

Voreina Gallery Suites: Boutique διαμονή σε 9 πολυτελείς σουίτες-έργα τέχνης

Εννιά πολυτελείς σουίτες, ιδανικές για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα, υψηλή αισθητική, εξατομικευμένες υπηρεσίες και σεβασμό στην παράδοση. Η διαμονή σας στο Voreina Gallery Suites, το εκπληκτικό ξενοδοχείο της συλλογής της Tresor στο μεσαιωνικό χωριό Πύργος της Σαντορίνης, που κατορθώνει να φέρνει στο νου τη φράση «έργο τέχνης» σε όποιον το αντικρίσει, αποτελεί την απόλυτη boutique διαμονή για όσους επιθυμούν να ζήσουν αυθεντικές, πολυτελείς διακοπές. Ανακαλύψτε παρακάτω τις πολυτελείς σουίτες του Voreina Gallery Suites και βρείτε ποια είναι η ιδανική για εσάς.

Star Suite

Απολαύστε μια διαμονή στη σουίτα που χαρακτηρίζεται από τους έντονους χαρακτηρισμούς της και ένα μπάνιο που θυμίζει φυσικό έργο τέχνης, με λεπτομέρειες που προεξέχουν και φέρνουν στο νου γλυπτά. Το γκρίζο και το γαλάζιο πρωταγωνιστούν, ενώ το σκούρο γκρι πάτωμα εντείνει την stylish ατμόσφαιρα.

Στα highlights τα έργα της φωτογράφου Λία Ναλμπαντίδου, με ιδιαιτέρως ξεχωριστό το “Untitled” πάνω από τον κίτρινο καναπέ, που απεικονίζει τα σφιχτοδεμένα χέρια ενός ζευγαριού. Στην ιδιωτική βεράντα, ισχυρές δόσεις από ήλιο και δροσερό αιγαιοπελαγίτικο αεράκι, θα σας «λούσουν», όσο το εσωτερικό τζακούζι θα σας προκαλεί για συνεχή χαλάρωση.

Midday Suite

Παραδοθείτε στο φυσικό φως που σας χαρίζει μια από τις πιο φωτεινές σουίτες του ξενοδοχείου. Η εναλλαγή γαλάζιου και κίτρινου στους εσωτερικούς χώρους δημιουργεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, η οποία έρχεται να ολοκληρωθεί από τα pop έργα του καλλιτέχνη Σωτήρη Πανουσάκη. Στον εξωτερικό σας ιδιωτικό χώρο, το τζακούζι συνδυασμένο με την εξαιρετική θέα της Σαντορίνης θα κάνει το βλέμμα σας να λαμπιρίσει. Στην συγκεκριμένη σουίτα υπάρχει και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. 

Musique Suite

Η αντίθεση είναι η αγαπημένη της λέξη. Η Musique Suite φέρνει σε επαφή το σκούρο μπλε πάτωμα με παστέλ χρωματισμούς στους εσωτερικούς χώρους και το έντονο κίτρινο στο μπάνιο, προκαλώντας το πιο γοητευτικά εκρηκτικό αποτέλεσμα. Ανοίγοντας το παράθυρό, η υπερυψωμένη θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ φέρνει το βλέμμα σας αντιμέτωπο με το γαλάζιοτων νερών της και το βαθύ μπλε του Αιγαίου, συνένοχη στο χρωματικό «παιχνίδι» του χώρου. Τα έργα της καλλιτέχνιδος Ελένη Σαρρή, επιτείνουν τον ονειρικό χαρακτήρα και δίνουν το στίγμα τους στον χώρο. Η σουίτα διαθέτει και πλήρως εξοπλισμένη πισίνα. 

Wheatfield Suite

Ο φωτεινός της χώρος με τους παλ χρωματισμούς δημιουργεί ένα ανάλαφρο, οικείο περιβάλλον που θα μπορούσε να είναι το ιδανικό σας σπίτι. Η εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, η ιδιωτική βεράντα και το εξωτερικό ντους σας χαρίζουν όλη την πολυτέλεια που χρειάζεστε, ενώ το χωριστό υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, το καθιστικό με καναπέ κρεβάτι και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καλύπτει κάθε σας άνεση και ολοκληρώνει την αίσθηση της απόλυτης ιδιωτικότητας. Στα δυνατά της χαρτιά, ο κήπος με την χαρακτηριστική ελιά και τα έργα του ντόπιου καλλιτέχνη Χριστόφορου Ασιμή. 

Stage Suite

Με κοινές -των άλλων σουιτών- πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες,  που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα, η Stage Suite, θα σας κάνει να την ερωτευτείτε με το γλυκό ροδακινί που παντρεύεται τα παστέλ χρώματα των τοίχων. Οι έντονες αντιθέσεις δεν λείπουν κι εδώ, με το πράσινο να διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο και να «ξυπνά» την ηρεμία του χώρου. Τα έργα του Στράτου Καλαφάτη σας ταξιδεύουν, ενώ χωρίς δεύτερη σκέψη highlight αποτελεί η μοναδική θέα, που σε αυτή τη σουίτα έχετε μέχρι και από τη ντουζιέρα. 

Vineyard Suite

Γευτείτε την ιδιωτικότητα που παρέχει η Vineyard Suite και αναδεικνύει απόλυτα. Το χωριστό υπνοδωμάτιο με υπέρδιπλο κρεβάτι, σας απομονώνει φυσικά, το καθιστικό με καναπέ κρεβάτι συνωμοτεί για την άνεσή σας, ενώ στο χώρο της προσωπικής σας βεράντας, η ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ και το ντους καθιστούν το υγρό στοιχείο και την πολυτέλεια πιστούς σας φίλους. Στα highlight το ανοιχτό κίτρινο χρώμα που προκαλεί ένα cosi ήρεμο αποτέλεσμα και τα έργα των, Χρύσανθου Σωτηρόπουλου και Δημήτρη Ντοκατζή.

London Suite

Βουτήξτε σε ένα μικροκόσμο που το exclusivity και η καλαισθησία πρωταγωνιστούν και αφεθείτε στις ανέσεις και απολαύσεις που σας προσφέρει η London Suite. Είναι η μοναδική του συγκροτήματος που επιτρέπει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ξεχωρίζει για την ιδιότυπη ζωγραφική της Ελένης Εξάρχου, που θα τραβά σαν μαγνήτης το βλέμμα σας πάνω στα έργα της. 

Sunset Suite

Σήμα κατατεθέν της η stylish κόκκινη μπανιέρα που θα σας κάνει να νιώσετε ότι παίρνετε μέρος σε ταινία άλλης δεκαετίας. Στον χώρο της Sunset Suite οι απαλοί χρωματισμοί συνομιλούν με το έντονο κεραμιδί και η βεράντα με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Τα έργα της Ελένης Κοτσώνη δίνουν το στίγμα τους… κι εσείς κομμάτι ενός «παζλ» ομορφιάς βιώνετε τον πραγματικό ορισμό της απόλαυσης.

Spring Suite

Είναι η μεγαλύτερη σουίτα του Voreina Gallery Suites, και αποτελεί ό, τι καλύτερο για οικογένειες και μεγάλες παρέες. Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις κυριαρχούν και εδώ, ιδίως στον χώρο του μπάνιου και της κουζίνας, όπου απαλά χρώματα μπλέκονται με το βαθύ ροδακινί. Οι ανθρωποκεντρικές φωτογραφίες του Κώστα Κολοκυθά ξυπνούν το συναίσθημα και δημιουργούν μια πρωτόγνωρη οικειότητα που δεν έρχεται σε αντίθεση με τις πολυτελέστατες παροχές, όπως η ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ, το εξωτερικό ντους, το τζάκι και η βεράντα. Highlight ο μεγάλος ανοιχτός κεντρικός χώρος που προκαλεί ένα αίσθημα ελευθερίας και υπέρμετρης άνεσης. 

Από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, απολαύστε δύο διανυκτερεύσεις στο Voreina Gallery Suites με 680 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό με τοπικά προϊόντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή