Travel Secrets

Εξαιρετικές κριτικές για το Voreina Gallery Suites από τους αναγνώστες του TripAdvisor

Εξαιρετικές κριτικές για το Voreina Gallery Suites από τους αναγνώστες του TripAdvisor

Εξαιρετικές κριτικές από τους αναγνώστες του TripAdvisor λαμβάνει το Voreina Gallery Suitesο boutique θησαυρός που ανήκει στην πολύτιμη συλλογή της Trésor Hotels & Resorts. Ειδικότερα, το Voreina Gallery Suites που βρίσκεται στον Πύργο της Σαντορίνης, βαθμολογήθηκε ως «εξαιρετικό από 183 ταξιδιώτες-μέλη του TripAdvisor!

«Λιτή πολυτέλεια»

Ανεπανάληπτη εμπειρία η διήμερη διαμονή μου σε μία από τις σουίτες!!! Υψηλής αισθητικής χώρος με όλες τις ανέσεις, απόλυτα δεμένος με το παραδοσιακό τοπίο του νησιού!Πανέμορφη πανοραμική θέα του νησιού (μέσα από την ιδιωτική πισίνα (!) θαυμάζεις τα Φηρά, την Οία και την καλντέρα!Άψογη εξυπηρέτηση από το ευγενέστατο προσωπικό, ηρεμία και αίσθηση ιδιωτικού χώρου, με το χορταστικό πρωινό να σερβίρεται στη σουίτα!Στα συν και η δωρεάν μεταφορά από και προς το δυσπρόσιτο λιμάνι!!!Ευχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία!!!

By MarinaRapt

«Η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο»

Voreina Gallery Suites: αύρα θετική, ατμόσφαιρα γαλήνια, προσωπικό εξαιρετικά ζεστό και φιλικό, χώροι λιτοί μα καλλιτεχνικά καμωμένοι, θέα μοναδική!!! Τι άλλο χρειάζεται κανείς στις διακοπές του;
Ευχαριστώ πολύ!!!

By Ioanna T

«Εξαιρετικό»

«Αυτό το μικρό boutique ξενοδοχείο στον Πύργο είναι ήσυχο, πανέμορφο και με εξαιρετικές υπηρεσίες. Είχαμε τη δική μας ιδιωτική πισίνα και ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Λευτέρη, τον ιδιοκτήτη που έδωσε κάτι παραπάνω για να μας εξασφαλίσει μια αξέχαστη παραμονή στη Σαντοριίνη. Ο Λευτέρης και το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν φιλικοί, ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν.»... «Κάθε πρωί απολαμβάναμε πρωινό με ζεστό ψωμί, τυριά, ελληνικά γιαούρτια, αυγά, γλυκά και φρούτα, τσάι και καφέ στο μπαλκόνι μας. Ήταν πεντανόστιμο και διαφορετικό από μέρα σε μέρα. Τα δωμάτια ήταν καθαρά, πολύ ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα και σαλόνι. Θα πρότεινα αυτό το ξενοδοχείο σε όλους, ιδιαίτερα αν προτιμάτε μια ήσυχη τοποθεσία, μακρυά από τον θόρυβο της Οίας ή των Φηρών. Περάσαμε 4 πολύ ξεχωριστές και χαλαρωτικές μέρες εκεί και θα επέστρεφα χωρίς δισταγμό!»

By Jacksonker

Το Voreina Gallery Suites στον Πύργο της Σαντορίνης αποτελεί ένα ξενοδοχείο-πραγματική εμπειρία που καταφέρνει να ξεπεράσει ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες ενός καλλιτέχνη. Σε αυτόν τον Boutique θησαυρό, ο φιλοξενούμενος απολαμβάνει τις πολυτελείς ανέσεις μιας λειτουργικής κατοικίας αλλά και τα έργα τέχνης μιας...κατοικήσιμης γκαλερί ταυτόχρονα.

Στην καρδιά της Σαντορίνης, μέσα στον παραδοσιακό μεσαιωνικό οικισμό του Πύργου, αυτός ο boutique θησαυρός δεν είναι ακόμη ένα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, κατορθώνοντας να συνυφάνει το όνομά του με τη λέξη «έργο τέχνης». Στις 9 του πολυτελείς σουίτες, ο επισκέπτης απολαμβάνει την ιδιωτικότητα, την υψηλή αισθητική, τις εξατομικευμένες υπηρεσίες αλλά και όλες τις πολυτελείς ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, με σεβασμό στην παράδοση. Παράλληλα, σε όλους τους χώρους αλλά και σε κάθε σουίτα εκτίθενται έργα διαφορετικών Ελλήνων δημιουργών, καταφέρνοντας να γίνουν μέρος της καθημερινότητας του επισκέπτη.

Με αφορμή την Πρωτομαγιά, κάντε μια τετραήμερη απόδραση στη Σαντορίνη και το Voreina Gallery Suites. Από τις 30 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου ζήστε 3 αξέχαστες διανυκτερεύσεις στη Villa με ιδιωτική πισίνα του Voreina Gallery Suites με 1.140 ευρώ από 1.270 ευρώ. Απολαύστε την ιδιωτική σας πισίνα και πλούσιο πρωινό καθημερινά. Κάντε κράτηση τώρα!

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή