Travel Secrets

Στα 5 top ξενοδοχεία που λατρεύουν οι αστέρες του Hollywood το Micra Anglia στην Άνδρο!

Στα 5 top ξενοδοχεία που λατρεύουν οι αστέρες του Hollywood το Micra Anglia στην Άνδρο!

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης για το εγχώριο και το διεθνές jet set. Αυτό το καλοκαίρι, η Άνδρος, η Πάρος, η Κέρκυρα, η Μύκονος, και η Σαντορίνη φόρεσαν τα καλά τους και υποδέχτηκαν όπως αρμόζει πολλούς αστέρες του Hollywood. Μπορεί το ζεύγος Τζολί - Πιτ να μην περιδιαβαίνει τα σοκάκια της Σαντορίνης πια αλλά η αστερόσκονη που σκορπούν στο διάβα τους θα είναι πάντα εκεί για θυμίζει την επίσκεψη τους.

Ανάμεσα στα 5 top ξενοδοχεία που προτιμούν οι διάσημοι του Hollywood, βρίσκεται το boutique hotel Micra Anglia στη Χώρα της Άνδρου,σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης www.trivago.gr.

O Mister Bean, κατά κόσμον, Ρόαν Άτκινσον σχεδόν κάθε καλοκαίρι παραθερίζει στην Άνδρο και φυσικά υπάρχει λόγος για αυτό.  Μια επίσκεψη στο ξενοδοχείο Micra Anglia, θα αποτελέσει, και για εσάς που αναζητάτε μια δόση χλιδής, ίσως το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Μια στάση στο κελλάρι είναι σχεδόν υποχρεωτική, για να δοκιμάσετε όποιο από τα 75 κρασιά σας κλείσει το μάτι. Δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου και είστε έτοιμοι για αναχώρηση για τη χώρα του νησιού και μια βραδιά γεμάτη χορό. Γιατί το μυστικό της επιτυχίας μιας καλής κινηματογραφικής ταινίας είναι τα σκηνικά και η πλοκή και με την επίσκεψη σας στην Άνδρο και στο Micra Anglia, τα έχετε και τα δυο.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Micra Anglia, φέτος προτίμησε και ο αγαπημένος σε όλους μας καλλιτέχνης, Αντώνης Ρέμος, στο πλαίσιο της συναυλίας του στην Άνδρο.

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

επιστροφή