Travel Secrets

Ανακαλύψτε τις ξεχωριστές σουίτες του ιστορικού ξενοδοχείου Κυρίμαι

Ανακαλύψτε τις ξεχωριστές σουίτες του ιστορικού ξενοδοχείου Κυρίμαι

Σε μια μοναδική τοποθεσία ακριβώς πάνω στη θάλασσα και με θέα το Κάβο Γκρόσο, το Κυρίμαι Hotel στον Γερολιμένα Μάνης, ξεχωρίζει για την μοναδική ατμόσφαιρα και αισθητική του. Το ιστορικό Κυρίμαι, που έχει χαρακτηριστεί από το CNN ως ένας από τους λόγους για να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα το χειμώνα, μοιάζει σαν ένας πλωτός παράδεισος χαλάρωσης και ηρεμίας και είναι φτιαγμένο για να σας χαρίσει μια ξεχωριστή διαμονή στο Γερολιμένα, σε ένα κτίριο που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο.

Στα 22 δωμάτια και σουίτες του Κυρίμαι, η αίγλη του παρελθόντος και η ιστορικότητα του κτιρίου συναντούν την πολυτέλεια και την σύγχρονη οπτική, συνθέτοντας ένα αποτέλεσμα κομψότητας και στυλ, που ικανοποιεί κάθε επισκέπτη που αναζητά την αυθεντικότητα στην διαμονή του.

Classic & Premier (24 τ.μ., έως 4 άτομα)

Ξύλινα δοκάρια αγκαλιάζουν την μανιάτικη πέτρα προκαλώντας ένα ζεστό οικείο περιβάλλον. Παλιά ιταλικά πλακάκια στο δωμάτιο και το μπάνιο, μια κουκλίστικη αυλή και παστέλ χρωματισμοί εντείνουν την ρομαντική ατμόσφαιρα. Μια ανάσα από την πισίνα και την θάλασσα, και ιδιαίτερα φωτεινά καθιστούν την χαλαρότητα βασικό σας χαρακτηριστικό. Τα Classic διαφοροποιούνται μεταξύ τους λόγω των διαφορετικών αποχρώσεων σε υφάσματα και κουρτίνες, ενώ το Premier έχει πιο άνετους και ευρύχωρους χώρους με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα.

Two Level Classic (12 τ.μ κάτω και 10 τ.μ η σοφίτα / 2 άτομα)

Η πέτρα στους τοίχους, οι ξύλινες οροφές και τα χρώματα ελιάς σας μυούν σε μια ατμόσφαιρα που η ελληνικότητα και η φυσική ομορφιά πρωταγωνιστούν. Χαλαρώστε στον κάτω χώρο του καθιστικού και αναπαυτείτε στην κρεβατοκάμαρα της σοφίτας. Η θέα στο χωριό του Γερολιμένα θα σας ανταμείψει, ενώ οι «κλεφτές ματιές» στη θάλασσα θα σας ταξιδεύουν. 

Superior Room (25 τ.μ / έως 3-4 άτομα)

Επιλέξτε ανάμεσα από θέα στον κήπο ή την θάλασσα και παραδοθείτε στην άνεση και την ηρεμία των Superior Rooms. Οι ξαπλώστρες στον εξωτερικό χώρο σας καλούν για χαλάρωση, ενώ τα παστέλ χρώματα και το country chic style επιτείνουν την ηρεμία σας και το ταξίδι σε αλλοτινούς καιρούς. Τα περισσότερα από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, ενώ highlight αποτελεί η μπανιέρα με υδρομασάζ του μεγάλου δωματίου. Το ότι η θάλασσα απλώνεται μπροστά σας με το που ανοίξετε την πόρτα σας, θα είναι το «μυστικό» που θα εκπλήσσει κάθε σας ξύπνημα!

Tower House (10 τ.μ ανά επίπεδο, συνολικά 30 τ.μ / έως 3 άτομα)

Ο «Πύργος» είναι το πιο ιδιαίτερο δωμάτιο του Κυρίμαι, δίχως αμφιβολία. Υπήρξε το σύμβολο δύναμης της οικογένειας Κυρίμη, διακρίνεται από το τεράστιο ύψος του και σας προσφέρει μοναδική θέα στην θάλασσα και τον κόλπο του Γερολιμένα. Είναι χωρισμένος σε τρία επίπεδα. Με το που μπείτε στο χώρο η πρώτη εικόνα που βλέπετε είναι την εντυπωσιακή στρογγυλή μπανιέρα με υδρομασάζ, με την μαρμάρινη ψηφίδα να σας κεντρίζει το βλέμμα. Στα επόμενα δύο επίπεδα, θα βρείτε τους χώρους της κρεβατοκάμαρας που φυσικά ακολουθούν το ίδιο μαγευτικό μείγμα γήινων αποχρώσεων, πέτρας και ξύλου. Highlight εδώ αποτελεί χωρίς δεύτερη σκέψη η εμπειρία του να μένει κανείς σε ένα πυργόσπιτο

Two Level Superior Double (12 τ.μ κάτω και 10 τ.μ η σοφίτα / έως 2 άτομα)

Ο κάποτε χώρος του σαλονιού της οικογένειας Κυρίμη, μετατράπηκε στα δίπατα Superior. Εδώ, τα μεγάλα παράθυρα αφήνουν το βλέμμα σας να φτάσει έως το ακρωτήρι Ταίναρο κι αυτό είναι κάτι που θα σας ενθουσιάζει κάθε φορά που θα αντικρίζετε την συγκλονιστική θέα. Τα χρώματα της θάλασσας συναντούν τους γήινους ρυθμούς σε ό, τι αφορά το design και η country chic πολυτέλεια βρίσκει τον ορισμό της μέσα από λινά υφάσματα και δρύινα έπιπλα. 

Junior Loft Suite (30 τ.μ / 2 άτομα)

Είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και ιδιαίτερα δωμάτια του ξενοδοχείου. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του Κυρίμαι με αποτέλεσμα να χαρίζει την πιο συγκλονιστική θέα στο βράχο του Κάβο Γκρόσο και το βαθύ μπλε του πελάγους. Το μπάνιο με υδρομασάζ και το τζάκι που διαθέτει το κάνουν ακόμη πιο ατμοσφαιρικό, ενώ η «ανεξαρτησία» του από το υπόλοιπο κτήριο σας προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα

Loft Suite (40 τ.μ / έως 3 άτομα)

Η αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας του Loft Suite δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο … Είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε ένα επίπεδο και διακρίνεται για την ευρυχωρία του και τηνπολυτέλεια που αναβλύζουν τα ακριβά του και προσεκτικάεπιλεγμένα έπιπλα. Ο ρομαντισμός απογειώνεται στηνσοφίτα – σουίτα, με το προσεγμένο μπάνιο με υδρομασάζ, το τζάκι, τους πέτρινους τοίχους, τα ξύλινα δοκάρια και τα λινά υφάσματα. 

Two Level Suite (60 τ.μ / έως 4 άτομα)

Cozy και ζεστό, είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να επιλέξει μια οικογένεια ή παρέα. Θα σας θυμίσει το μικρό εξοχικό των ονείρων σας, και θα σας κερδίσει με την αυτονομία αλλά και παράλληλα με την οικεία ατμόσφαιρα του. Το τζάκι του το καθιστά ιδανική επιλογή και για τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα δύο του επίπεδα διατηρούν την ίδια αυτονομία του και στο εσωτερικό του. Με τη θάλασσα να βρίσκεται μόλις 30 μ. μακριά σας και την προσεγμένη του αισθητική, θα σας κάνει να εύχεστε να μένατε εδώ για πάντα.

Master Suite (65 τ.μ / έως 4 άτομα)

Αν το επιλέξετε, σας εγγυούμαστε πως θα το θυμάστε για μια ζωή. Είναι το καλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου, εκπροσωπώντας μια μοναδική πρόταση ρομαντισμού, χαλάρωσης, πολυτέλειας και εσωτερικής γαλήνης. Η σουίτα είναι κυριολεκτικά «βουτηγμένη» στην θάλασσα, το μπαλκόνι του μοιάζει έτοιμο να κολυμπήσει στο πέλαγος και μάλλον αυτά αρκούν για να σας ενθουσιάσουν! Προσθέστε τα extra highlights που δεν είναι άλλα από, το κρεβάτι με ουρανό στη μέση ενός τεράστιου χώρου, έτοιμο να σας ταξιδέψει και το εντυπωσιακό καθιστικό με τζάκι και αφήστε τους ήχους της θάλασσας να σας παρασύρουν σε έναν άλλο κόσμο…

Θέλετε να ζήσετε την απόλυτη boutique φιλοξενία στο Γερολιμένα Μάνης; Κάντε ΤΩΡΑ κράτηση στο Κυρίμαι Hotelαφεθείτε στη μοναδική ατμόσφαιρα του και αισθανθείτε ότι βρίσκεστε "σαν στο σπίτι σας"! Απολαύστε ένα μοναδικό τριήμερο από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου με μόλις 160 ευρώ το δίκλινο για δύο διανυκτερεύσεις στο ιστορικό Κυρίμαι! 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest


Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή