Travel Secrets

4 Elements Villa: Στην Trésor η βίλα-ορόσημο της Σκιάθου

4 Elements Villa: Στην Trésor η βίλα-ορόσημο της Σκιάθου

Τη 4 Elements Villa, τη βίλα που έχει καταστεί ορόσημο στο νησί της Σκιάθου ενέταξε πρόσφατα στο πολύτιμο χαρτοφυλάκιό της η Trésor Hotels & Resorts. «Πράσινη», φιλική στο περιβάλλον και με ένα μοναδικό high-end σχεδιασμό, η βίλα 4 Elements προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ιδιωτικής διαμονής στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων. Κυριολεκτικά «βουτηγμένη» στο πράσινο, η βίλα είναι χτισμένη ανάμεσα στις δύο πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, τις Κουκουναριές και τη Μπανάνα.

Στη 4 Elements Villa τα τέσσερα στοιχεία της φύσης συνενώνονται αρμονικά δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η βίλα «αγκαλιάζεται» από τη γη της Σκιάθου, λες και είναι μέρος της, ενώ το καλοκαιρινό αεράκι ταξιδεύει ακόμα και στους εσωτερικούς χώρους. Επίσης, η πισίνα υπερχείλισης που προσφέρει απεριοόριστη θέα προς τη θάλασσα, μοιάζει σαν να σε καλεί να βουτήξεις στα νερά της. Τέλος, οι εξωτερικοί χώροι της βίλας προσφέρονται για αξέχαστες βραδιές απολαυστικού μπάρμπεκιου. 

Η βίλα διαθέτει έξι υπνοδωμάτια συνολικά. Στο κατώτερο επίπεδο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και ακόμη ένα με δύο μονά. Στο ανώτερο επίπεδο θα βρείτε δύο master bedrooms.

Αν αυτό το καλοκαίρι θέλεις να ζήσεις τον ορισμό των πολυτελών, ιδιωτικών διακοπών στο νησί της Σκιάθου, η 4 Elements Villa είναι αυτό που επιθυμείς.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, κάλεσε στο 210 8981884. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή