Travel Secrets

Ασημένια Χριστούγεννα στα Ιωάννινα

Ασημένια Χριστούγεννα στα Ιωάννινα

Φέτος, τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα θα έχουν χρώμα…ασημί! Σαν τα παλιά κοσμήματα που φτιάχνουν με τέχνη και μεράκι οι μάστορες της περιοχής. Από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, το Παραλίμνιο Fun Park των Ιωαννίνων υποδέχεται τα "Ασημένια Χριστούγεννα" σε μία μαγική πόλη γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Από την ημέρα που η μαγική χριστουγεννιάτικη πόλη ανοίγει τις πόρτες της, το Παραλίμνιο Fun Park μεταμορφώνεται, βάζει τα καλά του και γίνεται ονειροδρόμιο. 

Ο Ασημάκης και η Ασημένια, ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά, το δέντρο των δώρων, το carousel, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο, τα εντυπωσιακά εργαστήρια και πολλά ακόμη πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις πασπαλίζουν με ασημόσκονη τα πιο ονειρικά Χριστούγεννα της ζωής σας.

Επιβιβαστείτε στο τρενάκι του Αϊ Βασίλη και ξεκινήστε τις επισκέψεις σας:

Στο Σπίτι του Ασημάκη: Ένα μαγευτικό χιονισμένο σκηνικό με μπάλες και ταυτόχρονα ένα διαδραστικό παιχνίδι.

Στο Σπίτι της Ασημένιας: Μια μοναδική Χιονόμπαλα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μπουν μέσα, να φωτογραφηθούν και να παίξουν με το χιόνι.

Στο Σπίτι του Παραμυθά: Επιλεγμένοι ηθοποιοί/αφηγητές διαβάζουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια προσφέροντας παράλληλα, διαδραστικές εμπειρίες.

Στο Σπίτι των Μάγων: Ο Μάγος της ασημένιας πόλης και οι βοηθοί του διασκεδάζουν κι εκπαιδεύουν τα παιδιά με ταχυδακτυλουργικά κόλπα και τρικ, δίνοντάς τους στη συνέχεια το «Ασημένιο Μετάλλιο Μικρού Ταχυδακτυλουργού».

Στο Εργαστήρι του κου Ασημοχέρη: Ένα ξεχωριστό παιχνίδι όπου επισκέπτες κάθε ηλικίας μπορούν, σε λίγα λεπτά, να κατασκευάσουν ένα 3d αντίγραφο του χεριού τους από κερί. Ένα απίθανο αναμνηστικό από τα «Ασημένια Χριστούγεννα»!

Στο Εργαστήρι των Ξωτικών: Μαζί με τα ακούραστα ξωτικά, τα παιδιά θα παίξουν, θα κατασκευάσουν και θα ζωγραφίσουν, μαθαίνοντας να εργάζονται ατομικά και ομαδικά.

Στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη: Ένα ειδικά διαμορφωμένο χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο, που κάνει express παραδόσεις κατευθείαν στο… Βόρειο Πόλο!

Στο Σπίτι του Μπουρμπουλήθρα: Μια πρωτότυπη κατασκευή με τεράστιες μπουρμπουλήθρες, για να παίξουν και να φωτογραφηθούν τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.asimeniaxristougenna.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή