Travel Secrets

Ποια μπαρ της Αθήνας είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου;

Ποια μπαρ της Αθήνας είναι ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου;

Cover photo: The Clumsies FB page

Για τρίτη συνεχή χρονιά, δύο αθηναϊκά μπαρ βρέθηκαν στη λίστα World's 50 Best Bars, καταφέρνοντας μάλιστα να σκαρφαλώσουν σε ακόμα υψηλότερη κατάταξη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Το The Clumsies και το Baba Au Rum του κέντρου της Αθήνας ψηφίστηκαν για ακόμα μια χρονιά στα καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με την τελική λίστα που ανακοινώθηκε χθες στο Λονδίνο.

Μάλιστα, το Clumsies κατέλαβε την 6η θέση, από την 9η που είχε λάβει πέρσι. Μια δεκάδα πιο πάνω σε σχέση με το 2016 βρέθηκε και το Baba au rum, κατακτώντας την 30η θέση, από την 40η πέρσι.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.

Το The Clumsies στην Πραξιτέλους έχει αποδείξει ότι μόνο...αδέξιο δεν είναι. Bασισμένο στο concept του all day bar με προσιτές τιμές προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία διασκέδασης στην Αθήνα. Απολαύστε εξαιρετικά cocktails και αποστάγματα, καθώς και μια ιδιαίτερη εμπειρία private bartending στον 1ο όροφο του The Clumsies, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα. Πραξιτέλους 30, Αθήνα, Τηλ.: 210 3232682.

Photo: Baba Au Rum FB page

To Baba au rum βρίσκεται στην οδό Κλειτίου 9 του ιστορικού κέντρου και από το 2009 σερβίρει μία προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία από ποιοτικά και ιδιαίτερα αποστάγματα και λικέρ, με το ρούμι να κατέχει την τιμητική του, μυώντας την Ελλάδα στο concept του fine drinking. Τηλ.: 21 1710 9140.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή