Travel Secrets

Κάθε Κυριακή οι Σπέτσες τρώνε brunch

Κάθε Κυριακή οι Σπέτσες τρώνε brunch

Η αγαπημένη συνήθεια του εξωτερικού βρίσκει τη γνήσια ελληνική εκδοχή της στις Σπέτσες, μέσα από ένα μενού με ξεχωριστές μυρωδιές και αρώματα της ελληνικής γης, στη βεράντα του Ποσειδωνίου.

Η Κυριακή είναι σαν γιορτή ακόμα και σε περίοδο διακοπών, γι’ αυτό το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή, σερβίροντας το πιο ιδιαίτερο brunch για εσάς. Προσεγμένες, εκλεκτές δημιουργίες σερβίρονται με θέα τον Αργοσαρωνικό σε ένα γεύμα με χαλαρή διάθεση. Εκτός από ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά και ομελέτες, ο chef του ξενοδοχείου Σταμάτης Μαρμαρινός παίζει με την ελληνική δημιουργική κουζίνα κάνοντάς την ακόμα πιο δημιουργική.

Διεθνείς και τοπικές συνταγές συναντώνται σε ένα παιχνίδι γεύσεων με συναρπαστικά αποτελέσματα: πατατοσαλάτα με τόνο Αλοννήσου και αβγό ποσέ, ελληνικό mac ’n cheese με χειροποίητα ζυμαρικά, ψημένα σε μια κρεμώδη σάλτσα από γραβιέρα, αλλά και πεϊνιρλί με διάφορα είδη γέμισης, όπως με κιμά, κασέρι και αβγό τηγανητό ή με αβγά σκραμπλ, γραβιέρα και προσούτο Ευρυτανίας.

Τα υλικά είναι ντόπια, ενώ τα περισσότερα λαχανικά και μυρωδικά έρχονται απευθείας από το μποστάνι του Ποσειδωνίου.

Poseidonion Grand Hotel

Σε ένα διατηρητέο επιβλητικό κτίριο σπάνιας ομορφιάς, που θυμίζει τα πολυτελή grand hotels της Κυανής Ακτής, το Poseidonion Grand Hotel, στο λιμάνι της Ντάπιας, σας παρασύρει σε ένα ταξίδι στο χρόνο. Η φιλοξενία και η πολυτέλεια επαναπροσδιορίζονται στο ιστορικό ξενοδοχείο. Επιλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει είτε στην ιστορική είτε στη νέα πτέρυγα και παραδοθείτε στις ανέσεις του, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία σε ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της χώρας. Ta late summer Σαββατοκύριακα απολαύστε πολυτελή διαμονή από 177 ευρώ/διανυκτέρευση. Για διαμονή από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου, κάντε την κράτησή σας για τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις και απολαύστε ακόμα μία εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή