Travel Secrets

Τρίκαλα Κορινθίας: Νυχτερινή ζωή με φόντο τη Ζήρεια

Τρίκαλα Κορινθίας: Νυχτερινή ζωή με φόντο τη Ζήρεια

Μετά από μια γεμάτη μέρα ανακάλυψης και εξερεύνησης στα αξιοθέατα των Τρικάλων Κορινθίας, ο δημοφιλής ορεινός προορισμός μια ανάσα από την Αθήνα μας προσκαλεί για νυχτερινή διασκέδαση στα ατμοσφαρικά του μπαράκια. Ανακαλύψτε παρακάτω πού μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με θέα την επιβλητική Ζήρεια.

Πλειάδων Γη bar      

Στο bar-restaurant του Πλειάδων Γη, του καλύτερου mountain resort των Τρικάλων Κορινθίας, μπορείτε να απολαύσετε το ζεστό σας ρόφημα, το αγαπημένο σας ποτό ή ακόμη και ένα cocktail, με μοναδική θέα στις οροσειρές της Ζήρειας και τη φύση των Τρικάλων Κορινθίας. Χαλαρώστε μέσα σε μια ατμόσφαιρα κομψότητας και πολυτέλειας και απολαύστε την ελληνική δημιουργική κουζίνα του σεφ του εστιατορίου.

900 meters

Ατμόσφαιρα, καλή μουσική και υψόμετρο 900 μέτρων. Το 900 meters bar, η νέα άφιξη στα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελεί ιδανική επιλογή για υπέροχες ατμοσφαιρικές βραδιές σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς, μια ανάσα από την Αθήνα. Ο χώρος σας καλωσορίζει, ενσωματώνοντας δυναμικά στοιχεία του βουνού, τα οποία αποδομούνται και τοποθετούνται έμμεσα στον χώρο με σύγχρονη αισθητική. Στην πρώτη επαφή με το εξωτερικό του 900 meters κυριαρχεί η πέτρινη επένδυση του τοίχου, υλικό με σαφείς αναφορές στο όρος Ζήρεια που αποτελεί και το φυσικό του περιβάλλον. Στο εσωτερικό, έντονες χρωματικές τοποθετήσεις, υλικά και custom κατασκευές εκπλήσσουν ευχάριστα τον επισκέπτη και δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσει από το πρωί ένα ζεστό ρόφημα, ή το αγαπημένο του ποτό καθώς το φως του ήλιου απομακρύνεται από την κορυφογραμμή της Ζήρειας.

Λίθινο

Παρεΐστικο café-bar στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, αλλά και λαχταριστά σπιτικά γλυκά, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα όπου κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα. Χαλαρώστε πάνω στις μαξιλάρες και τα ξύλινα έπιπλα και θαυμάστε τη θέα το χιονισμένου τοπίου από το παράθυρό σας.

Το Τζίνη

Παραδοσιακό καφεπαντοπωλείο και τσιπουράδικο του χωριού με εκλεκτά ντόπια προϊόντα πάνω στην κεντρική πλατεία της Μεσαίας συνοικίας των Τρικάλων Κορινθίας. 

Διαμονή

Για τη διαμονή σας στα Τρίκαλα Κορινθίας, επιλέξτε το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Aπολαύστε ένα χαλαρωτικό χειμωνιάτικο τριήμερο στην ορεινή φύση των Τρικάλων και ζήστε την πολυτελή φιλοξενία ενός ξενοδοχείου πραγματικού ησυχαστηρίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή