Travel Secrets

Δύο σεφ των ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts στους 10 νέους σεφ που ξεχώρισαν το 2016

Δύο σεφ των ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts στους 10 νέους σεφ που ξεχώρισαν το 2016

Δύο σεφ των ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts είναι στη λίστα με τους 10 νέους σεφ που ξεχώρισαν το 2016, σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα της Athens Voice. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Μαρμαρινός, σεφ του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, αλλά και ο Θοδωρής Παπανικολάου, σεφ του εστιατορίου Σελήνη στον Πύργο της Σαντορίνης, τις δημιουργίες του οποίου μπορούν να απολαύσουν οι φιλοξενούμενοι του Voreina Gallery Suites από την ιδιωτικότητα της σουίτας τους, κατέκτησαν μια θέση στη δεκάδα με τους 10 καλύτερους νέους σεφ του 2016.

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Μαρμαρινός, ο δημοφιλής και ταλαντούχος νέος σεφ του On the Verandah Restaurant του εμβληματικού ξενοδοχείου των Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel, σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της λίστας. Η μαγευτική θέα από τη βεράντα του ξενοδοχείου στα νερά του Αργοσαρωνικού, τα αρώματα των βοτάνων διάχυτα σε όλο το νησί, η φρεσκάδα των λαχανικών από τη φάρμα του Ποσειδωνίου στο βουνό των Σπετσών αλλά και οι παιδικές μνήμες από αγαπημένες, παραδοσιακές συνταγές του καλοκαιριού, αποτέλεσαν την έμπνευση για τον σεφ του ξενοδοχείου Σταμάτη Μαρμαρινό το 2016. 

Ο Θοδωρής Παπανικολάου είναι ο ταλαντούχος και πρωτοποριακός σεφ του εστιατορίου Σελήνη, ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας που βρίσκεται στον Πύργο της Σαντορίνης και σερβίρει δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας συνδυάζοντας την παράδοση με τα σύγχρονα και μοντέρνα στοιχεία. 

Δείτε το δημοσίευμα της Athens Voice, εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή