Travel Secrets

Say Cheese & Wine στο Oltre Restaurant του Ananti City Resort

Say Cheese & Wine στο Oltre Restaurant του Ananti City Resort

Το κατάλληλο τυρί βρίσκει το ταίρι του που δεν είναι άλλο απο το κατάλληλο κρασί, στις Cheese & Wine βραδιές στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο των Τρικάλων, το Oltre Restaurant του Ananti City Resort! Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται και μάλιστα υπο τους ήχους live πιάνου; Κάθε Τετάρτη, το Oltre Bar - Restaurant μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε αυτούς τους αμέτρητους απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Παράλληλα, μπορούμε να απολαύσουμε signature dishes αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, με διεθνείς πινελιές αλλά και σημαντικές επιρροές απο την τοπική κουζίνα και παράδοση, από τον chef Κωνσταντίνο Ερμίδη.

Στο τελευταίο επίπεδο του ξενοδοχείου, με εκπληκτική θέα σε όλη την πόλη των Τρικάλων το Oltre Bar / Restaurant θα σας κερδίσει απο την πρώτη στιγμή. Βιώστε αυτή την αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, κάνοντας ένα ταξίδι στα Τρίκαλα με διαμονή στο Ananti City Resort, που εκτός από το εξαιρετικό Oltre Bar Restaurant, διαθέτει επίσης πολυτελείς εγκαταστάσεις spa. Από 102 ευρώ/διαν. με πρωινό και spa.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή