Travel Secrets

Δύο αγαπημένα ελληνικά μπαρ στα καλύτερα του κόσμου

Δύο αγαπημένα ελληνικά μπαρ στα καλύτερα του κόσμου

Cover photo: The Clumsies FB

Δύο ελληνικά, αγαπημένα μπαρ της Αθήνας βρέθηκαν στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2016! Το περιοδικό Drinks International ανακοινώνει κάθε χρόνο τον κατάλογο με τα καλύτερα bar του πλανήτη, όπως ψηφίζονται από εμπειρογνώμονες του χώρου, στην οποία πλέον εκπροσωπείται επάξια η Αθήνα, χάρη στο The Clumsies και το Baba Au Rum του κέντρου.

Το αγαπημένο The Clumsies της οδού Πραξιτέλους, που πέρυσι είχε κατορθώσει να πάρει την 22η θέση, σκαρφάλωσε φέτος στην πρώτη δεκάδα με τα καλύτερα bars παγκοσμίως, ανάμεσα σε μπαρ της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, λαμβάνοντας την 9η θέση. «Είναι ένα πράγμα να γίνεσαι “talk of the town” τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας σου και εντελώς διαφορετικό να διατηρείς τον ενθουσιασμό του κόσμου, μετά το αρχικό παραλήρημα. Γι’ αυτό, βγάζουμε το καπέλο στον Βασίλη Κυρίτση, το Νίκο Μπακούλη, τον Λέλο Γεωργόπουλο, τον Θάνο Τσουνάκα και τον Γιώργο Καίσαρη που το έχουν καταφέρει τόσο καλά!»

Photo: Baba Au Rum FB

Παράλληλα, το Baba Au Rum της οδού Κλειτίου είναι και επισήμως το 40ο καλύτερο μπαρ του πλανήτη. «Το Baba Au Rum δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα μέσο σαλόνι σπιτιού και αποδεικνύει ότι δε χρειάζεται να είσαι μεγάλος για να κάνεις τη διαφορά. Το μυστικό της επιτυχίας του είναι τα “σπιτικά” του vibes, που σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι του φίλου σου, μόνο που ο φίλος σου ξέρει τα πάντα για το ρούμι, και πώς να το χρησιμοποιήσει για να σου προσφέρει εξαιρετικά cocktails.» 

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest   

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή