Travel Secrets

TripAdvisor: No1 εστιατόριο στις Σπέτσες το On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel

TripAdvisor: No1 εστιατόριο στις Σπέτσες το On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel

Η θρυλική βεράντα του ιστορικότερου ξενοδοχείου των Σπετσών, τo βραβευμένο εστιατόριο On the Veranda του Poseidonion Grand Hotel, κατέκτησε τις «καρδιές» και τους ουρανίσκους των χρηστών του TripAdvisor, που το ψήφισαν ως το Νο1 εστιατόριο του νησιού! Βραβευμένο διπλά με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Σεφ για τον σεφ του εστιατορίου Σταμάτη Μαρμαρινό στην τελετή απονομής των Χρυσών Σκούφων του περιοδικού Αθηνοράματος, το εστιατόριο On the Verandah, μυεί τους εκλεκτούς του καλεσμένους στην υψηλή γαστρονομία, με γεύσεις και αρώματα Ελλάδας, ενώ η μαγευτική θέα στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία.

Διαβάστε παρακάτω τι έγραψαν όσοι έζησαν την On the Verandah εμπειρία των Σπετσών και του Ποσειδωνίου!

"Ονειρικά"

Πώς να περιγράψω την αίσθηση που μου άφησαν οι γεύσεις αυτού του εστιατορίου... το on the verandah καταφέρνει με επιτυχία να συνδυάσει την αριστοκρατική φινέτσα του ξενοδοχείου "Poseidonion" με την μαγική θέα στο Σαρωνικό με συνταγές μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και κατάφερε να μας παρασύρει με την ατμόσφαιρά του σ ένα απρόσμενο ταξίδι γεύσεων! Γεύσεις ισορροπημένες, ιδιαίτερες που σε ξαφνιάζουν ευχάριστα όπως η σαλάτα με φράουλες, το ριζότο μπαρμπούνι και το αρνάκι με αρακά!! Πραγματικά ο chef μας εντυπωσίασε με τις επιλογές του και το προσωπικό μας υποδέχτηκε με χαμόγελο και μας εξυπηρέτησε γρήγορα και άκρως επαγγελματικά! Ανυπομονούμε να έρθουμε ξανά!! Συγχαρητήρια!!!

elenakap04

"Άξια βραβευμένες γεύσεις"

Η εμπειρία που ζήσαμε στο on the verandah ήταν μαγική. Είχα χρόνια να μείνω τόσο ικανοποιημένη σε εστιατόριο - από το service, την ατμόσφαιρα, τη θέα μέχρι το πιο σημαντικό - την ποικιλία πιάτων και τις εξαίσιες ισορροπημένες γεύσεις!Η ατμόσφαιρα με το χαμηλό φωτισμό ειδυλλιακή, η γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση εντυπωσιακή και η επιλογή μου - ριζότο μπαρμπούνι- αδιαμφισβήτητα η καλύτερη που θα μπορούσα να είχα κάνει. Και για τέλος προτείνω τη σοκολάτα με ελαιόλαδο. Δημιουργικότητα στο μεγαλείο της! Άξιζε!!

Natalia P

"Αξέχαστη εμπειρία"

Διαμένοντας στο ξενοδοχειο Poseidonion Grand Hotel, δε θα μπορούσα να μην επισκεφτώ το περίφημο εστιατόριο του, το On The Verandah. Το εστιατόριο βρίσκεται στο μπροστινό τμήμα του ξενοδοχείου και διαθέτει εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Τα στρογγυλά τραπέζια του είχαν μια πολύ όμορφη art de la table και οι σιδερένιες καρέκλες ήταν βολικές για ένα δείπνο που θα κρατούσε αρκετή ώρα. Ο ιδιαίτερα ευγενικός υπεύθυνος του εστιατορίου μας υποδέχθηκε, μας κατεύθυνε στο τραπέζι μας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχαμε στα χέρια μας τους καταλόγους. Ύστερα από σκέψη καταλήξαμε στην Αθηναϊκή Σαλάτα, μια παραλλαγή της κλασικής Αθηναϊκής σαλάτας με μυλοκοπι και αυγοτάραχο που μας άρεσε πολύ, στο χταπόδι με πατάτα καπνιστή, ενα πιάτο με ιδιαίτερη γεύση και στις παπαρδέλες με θαλασσινά και αλμυρίκια, που μας ενθουσίασαν. Για κυρίως προτίμησα σφυρίδα με αγκινάρα και όστρακα, ένας πρωτότυπος συνδυασμός, που με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, ενώ η σύντροφός μου επέλεξε σκορπίνα σούπα, ενα εντυπωσιακο από κάθε αποψη πιάτο. Απο κρασί μας πρότειναν μια φιάλη λεύκο Thema του κτήματος Παυλίδη που ταίριαξε απόλυτα με τα θαλασσινά πιάτα που επιλέξαμε και μάλιστα ήταν και σε εξαιρετική τιμή. Εδώ θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στο service. Το προσωπικό ήταν εξυπηρετικό και ευγενικό, χωρίς το αφ' υψηλού ύφος που υιοθετούν πολλές φορές οι εργαζόμενοι σε τέτοιους χώρους. Μας εξήγησαν άψογα τα πιάτα του καταλόγου, μας πρότειναν το κρασί που παραγγείλαμε, κάθε πιάτο διαδεχόταν το άλλο σε σωστό χρόνο και συνεχώς νιώθαμε τη διακριτική παρουσία τους δίπλα μας. Για γλυκό πήραμε το λαχταριστό αποδομημένο γαλακτομπούρεκο, που ακόμα δε φεύγει από το μυαλό μου. Ήταν ένα υπέροχο δείπνο, που αποδεικνύει πως η ελληνική γαστρονομική σκηνή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή. Είχαμε μάλιστα τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον βραβευμένο σεφ Μαρμαρινό, όταν έκανε τον καθιερωμένο γύρο του από όλα τα τραπέζια και μας ρώτησε αν μείναμε ικανοπιημένοι. Χωρίς αμφιβολία ήταν μία από τις κορυφαίες γαστρονομικές μου εμπειρίες, που ανυπομονώ στα άμεσο μέλλον να επαναλάβω.

Petrelos

Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου ζήστε τη μοναδική εμπειρία του Poseidonion Grand Hotel, από 527 ευρώ με πρωινό.

Kάντε την κράτησή σας μέσω tresorhotels.com & απολαύστε δωρεάν room upgrade κατόπιν διαθεσιμότητας, κρασί, τοπικές λιχουδιές & ταξιδιωτικά tips και πολλά ακόμα προνόμια, από την πρώτη κιόλας κράτηση! Συγκεντρώστε πόντους ανά διανυκτέρευση και κερδίστε ακόμα περισσότερα προνόμια για τις επόμενες διαμονές σας!
 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest      

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή