Travel Secrets

O πολυβραβευμένος Γιάννης Μπαξεβάνης για άλλη μια χρονιά στο εστιατόριο του KΥΡΙΜΑΙ Hotel!

O πολυβραβευμένος Γιάννης Μπαξεβάνης για άλλη μια χρονιά στο εστιατόριο του KΥΡΙΜΑΙ Hotel!

Η αγάπη του πολυβραβευμένου chef Γιάννη Μπαξεβάνη για την ελληνική κουζίνα και τις αγνές πρώτες ύλες, ενώθηκε με την αστείρευτη φαντασία του, για να «γεννηθεί» ένας άκρως δημιουργικός και νόστιμος …κατάλογος, στο εστιατόριο του  boutique hotel ΚΥΡΙΜΑΙ, στον Γερολιμένα Μάνης.  Το μενού περιλαμβάνει προτάσεις ελληνικής κουζίνας «ντυμένες» με δημιουργικές πινελιές  που αναδεικνύουν την μαγειρική σε τέχνη.

Εδώ, θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι από ντόπιους ψαράδες, γαρίδες απευθείας από το Γήθειο, κρέατα από μικρούς ντόπιους παραγωγής, βότανα της περιοχής και πολλά ακόμα φρέσκα υλικά. Ακόμη και το σύγκλινο το καπνίζουν στο ξενοδοχείο, δείγμα της αφοσίωσης στην ύψιστη ποιότητα των πρώτων υλών!

Δοκιμάστε οπωσδήποτε το ριζότο με αχινό και φύκια, το μιλφέιγ με σύγκλινο και το χοιρινό φιλέτο με χαλούμι και ξερά σύκα. Στα new entries η ολοκαίνουρια λίστα κρασιών με ελληνικές ετικέτες να πρωταγωνιστούν και κορυφαία μεσσηνιακά και λακωνικά κρασιά να δίνουν το παρόν και να ταξιδεύουν στο παρελθόν μέσα από όμορφες μυρωδιές και γεύσεις.

Με φόντο το βράχο του Κάβο Γκρόσσο, σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που φλερτάρει μονίμως με το υγρό στοιχείο, το εστιατόριο του ΚΥΡΙΜΑΙ, έρχεται να μπει στη λίστα των αγαπημένων σας γευστικών σταθμών.

Καθημερινά: 13.00-16.00 (μεσημεριανό μενού), 20.00-00.00. Από  €35/ άτομο (Γερολιμένας Μάνης, τηλ. 27330 54288, www.kyrimai.gr)

Από: Νάντια Μασσαχού

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή