Travel Secrets

Από τη φάρμα στο τραπέζι, στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts

Από τη φάρμα στο τραπέζι, στα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts

Τα ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts σας προσκαλούν να ζήσετε την πιο αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, με εξαιρετικά φρέσκα βιολογικά προϊόντα που φτάνουν από τη φάρμα, απευθείας στο τραπέζι σας!

Poseidonion Grand Hotel - Σπέτσες

Κατά τη διαμονή σας στο εμβληματικό ξενοδοχείο των Σπετσών, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία που θα κάνει τις διακοπές σας στο κοσμοπολίτικο νησί ακόμα πιο αξέχαστες. Η οργανική φάρμα του Ποσειδωνίου δημιουργήθηκε πριν μερικά χρόνια για να καλύψει τις ανάγκες των εστιατορίων του ξενοδοχείου. Κάντε μια βόλτα στο μποστάνι, ανάμεσα στα σπαρμένα λαχανικά και κόψτε μια ώριμη κατακκόκινη ντομάτα απευθείας από τη ρίζα της, ένα τραγανό κολοκυθάκι ή τα τρυφερά φυλλαράκια από το θρούμπι για την σαλάτα σας: το φαγητό δεν θα μπορούσε να είναι πιο φρέσκο! Σειρές από ντομάτες, πιπεριές, κολοκυθάκια και μελιτζάνες μπλεγμένες με τα αρώματα των μυρωδικών, του βασιλικού, της ματζουράνας και του θυμαριού δημιουργούν μια ρουστίκ εικόνα αλλά και ένα πραγματικά φρεσκότατο γεύμα.

Orabel Suites - Σαντορίνη

Kάθε πρωί στο Orabel Suites σας περιμένει το πιο ιδιαίτερο πρωινό. Φτιαγμένο με φροντίδα και αγάπη, με τις πιο φρέσκες βιολογικές πρώτες ύλες που έρχονται στο πιάτο σας απευθείας από τους κήπους του ξενοδοχείου, η εμπειρία του πρωινού στο Orabel Suites είναι μοναδική. Τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά κόβονται επί τόπου και στολίζουν το τραπέζι σας. Απολαύστε την ομελέτα σας με αγνά ντοματίνια Σαντορίνης και παραδοθείτε στην πιο αυθεντική γαστρονομική εμπειρία της Σαντορίνης!

Livin Mykonos - Μύκονος

Κόκκινα ζουμερά ντοματίνια, τραγανά αγγούρια, πολύχρωμες πιπεριές, φρέσκα κολοκυθάκια και μελιτζάνες κόβονται από τους κήπους του Livin Mykonos για να σας χαρίσουν την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία κατά τη διαμονή σας στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο της Μυκόνου.  Παράλληλα, ο σεφ του Ebi Tempura, του εστιατορίου του ξενοδοχείου, εμπνέεται από τη μεσογειακή και ιαπωνική κουζίνα και ξαφνιάζει τους ουρανίσκους σας με ασυνήθιστους συνδυασμούς, με βάση τοπικά, φρέσκα οργανικά προϊόντα.

The Margi - Αθήνα

Το ξενοδοχείο The Margi, το εκπληκτικό boutique κατάλυμα στην ήσυχη και πάντα καλοκαιρινή περιοχή της Βουλιαγμένης, δημιούργησε τη The Margi Farm, ένα όνειρο της οικογένειας Αγιοστρατίτη, με στόχο να καλύπτει τις ανάγκες του σε πρώτες ύλες. Με φιλοσοφία τη χρήση ξεχωριστών πρώτων υλών, βιολογικών και εποχιακών υλικών, γεννήθηκε η ιδέα της φάρμας του The Margi, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας μέσω των καλύτερων πρώτων υλών. Περιτριγυρισμένη από αμπέλια και ελιές σε ένα πλάτωμα 20 στρεμμάτων, σε μια περιοχή που συγκεντρώνει ιδιαίτερα κλιματολογικά στοιχεία που επιτρέπουν την καλλιέργεια όλων σχεδόν των οπορωφόρων δέντρων και λαχανικών της Ελλάδας, στη φάρμα του The Margi χρησιμοποιούνται οι μηχανικές μέθοδοι στο ελάχιστο. Τα λαχανικά και τα αρωματικά που θέλετε να συνοδεύουν το γεύμα σας, με μία κίνηση θα βρεθούν από τη φάρμα στο πιάτο σας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή