Travel Secrets

Γαστρονομικές απολαύσεις όλη μέρα στο Poseidonion Grand Hotel

Γαστρονομικές απολαύσεις όλη μέρα στο Poseidonion Grand Hotel

Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, το Poseidonion Grand Hotel σας περιμένει για να σας χαρίσει την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στις Σπέτσες, είτε προτιμάτε το παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα gourmet φαγητό, είτε έχετε όρεξη για ελαφριά snacks, δροσερά ποτά ή πολύχρωμα cocktails.

Ελληνικό πρωινό

Από τις 8 το πρωί, το ελληνικό πρωινό του Poseidonion Grand Hotel σερβίρεται για εσάς στη βεράντα με θέα τον Αργοσαρωνικό. Οι αλμυρές πίτες φτιαγμένες από εποχικά υλικά, τα ντόπια τυριά από την Τραχειά, τα φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια Αργολίδας, οι λουκουμάδες με μέλι, η λαχταριστή μπουγάτσα με κρέμα και τα αβγά από το μποστάνι, μετατρέπουν το πρωινό σας σε καθημερινή γιορτή.

Late breakfast

To Poseidonion Grand Hotel σας δίνει τη δυνατότητα να γευτείτε τις επιλογές του πρωινού από τις 10:30 έως τις 12:00, στη Library Brasserie.

Brunch

Απολαύστε το πιο ιδιαίτερο brunch στις Σπέτσες στο Poseidonion Grand Hotel, κάθε Κυριακή στις 12:00. Διεθνείς και τοπικές συνταγές συναντώνται σε ένα παιχνίδι γεύσεων με συναρπαστικά αποτελέσματα: Πατατοσαλάτα με τόνο Αλοννήσου και αβγό ποσέ, ελληνικό mac ’n cheese με χειροποίητα ζυμαρικά, ψημένα σε μια κρεμώδη σάλτσα από γραβιέρα, αλλά και πεϊνιρλί με διάφορα είδη γέμισης, όπως με κιμά, κασέρι και αβγό τηγανητό ή με αβγά σκραμπλ, γραβιέρα και προσούτο Ευρυτανίας.

Γεύμα

Οι επιρροές από την παλιά Αθηναϊκή κουζίνα εμπλουτίζονται στο μενού της Library Brasserie με πινελιές από όλη την Ελλάδα και φρέσκα υλικά γεμάτα γεύση, όπως η χωριάτικη με φέτα, κρίταμο και παξιμάδι, με τη λίστα των ορεκτικών και των πρώτων πιάτων να αποκαλύπτει εμπνευσμένες προτάσεις.

Ώρα για γλυκό!

Μωσαϊκό, πάστα αμυγδάλου ή δροσερό γιαούρτι με παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού; Όποιο γλυκό και να επιλέξετε, το Poseidonion Grand Hotel θα σας μυήσει στην ελληνική παράδοση στη ζαχαροπλαστική.

Δείπνο On the Verandah

Γεύσεις που παντρεύουν την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με τη χρήση τοπικών προϊόντων και φρέσκων υλικών από τον βιολογικό κήπο του ξενοδοχείου, συνθέτουν συνολικά την ιδανική πρόταση για να απολαύσετε το δείπνο σας στην θρυλική βεράντα του Poseidonion Grand Hotel με θέα στον Αργοσαρωνικό κόλπο.

Cocktail στο Palms on the Verandah

Στο πλάι της θρυλικής βεράντας του Poseidonion, το "Palms on the verandah" προσφέρει ένα πλούσιο κατάλογο με κλασικά, σύγχρονα και signature κοκτέιλ. Επιλέξτε τις προτάσεις του The Gin Joint, που σε συνεργασία με το Poseidonion σας σερβίρει εκπληκτικές προτάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή