Travel Secrets

Δεκάδες εκδηλώσεις στη λαμπερή, εορταστική Αθήνα

Δεκάδες εκδηλώσεις στη λαμπερή, εορταστική Αθήνα

Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών σε κάθε γωνιά της πόλης

Μια όμορφη, λαμπερή και εορταστική πρωτεύουσα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις γιορτές με εκδηλώσεις και happenings για όλες τις ηλικίες, κάθε μέρα.

Συνολικά θα στολιστούν 16 Χριστουγεννιάτικα δέντρα, σε 26 γειτονιές της πόλης. Η γιορτή θα επεκταθεί σε 13 κέντρα πολιτισμού, ενώ στο σύνολο των δράσεών της θα συμμετέχουν 18 φορείς Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που θα σκορπούν μηνύματα αλληλεγγύης και φιλανθρωπιάς.

Θα ακούσουμε περισσότερους από 550 καλλιτέχνες, ενώ για τους μικρούς μας φίλους έχουν ήδη προετοιμάσει εκπαιδευτικά και γεμάτα διασκέδαση προγράμματα πάνω από 200 παιδαγωγοί.

Η Αθήνα και φέτος θα είναι μια λαμπερή, εορταστική μητρόπολη και αυτό θα φαίνεται κυρίως μέσα από τις 4 κεντρικές πλατείες της που έχουν επιλεγεί για να μεταδίδουν δυνατά το μήνυμα των γιορτών. Οι βασικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, θα συμβαίνουν στις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος, Μοναστηρακίου και Ομονοίας ενώ η έκπληξη δεν είναι άλλη από την αλλαγή του χρόνου.

Για πρώτη φορά, η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά δεν θα ηχήσει από το Σύνταγμα αλλά από τον πανέμορφο πεζόδρομο της Αρεοπαγίτου, κάτω από το αιώνιο σύμβολο πολιτισμού, της Ακρόπολης.

 

Όσο για τις περαιτέρω λεπτομέρειες και τα αναλυτικά προγράμματα, μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για το πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων εδώ, των παιδικών εκδηλώσεων εδώ αλλά και των δράσεων αλληλεγγύης εδώ.

Από: Ελένη Νικολούλια

 
 

επιστροφή