Travel Secrets

Από τη φάρμα στο τραπέζι: Η πιο αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στο Poseidonion Grand Hotel

Από τη φάρμα στο τραπέζι: Η πιο αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στο Poseidonion Grand Hotel

Το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες σας προσκαλεί να ζήσετε μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, με μια επίσκεψη στη βιολογική του φάρμα!

Κάντε μια βόλτα στο μποστάνι, ανάμεσα στα σπαρμένα λαχανικά και κόψτε μια ώριμη κατακκόκινη ντομάτα απευθείας από τη ρίζα της, ένα τραγανό κολοκυθάκι ή τα τρυφερά φυλλαράκια από το θρούμπι για την σαλάτα σας: το φαγητό δεν θα μπορούσε να είναι πιο φρέσκο! Σειρές από ντομάτες, πιπεριές, κολοκυθάκια και μελιτζάνες μπλεγμένες με τα αρώματα των μυρωδικών, του βασιλικού, της ματζουράνας και του θυμαριού δημιουργούν μια ρουστίκ εικόνα αλλά και ένα πραγματικά φρεσκότατο γεύμα.

Καθώς ετοιμάζεστε να απολάυσετε το δείπνο σας στην εξωτερική ταράτσα, ακριβώς δίπλα από το μποστάνι των λαχανικών, αφεθείτε στον ευωδιαστό από τα μυρωδικά αέρα και στην απέραντη θέα του νησιού με τα ελιόδεντρα, τα πεύκα και τον πεντακάθαρο μπλέ ουρανό για ταβάνι.

Το μενού βασίζεται σε πιάτα φτιαγμένα με βάση την εποχικότητα των υλικών- όπως οπωροκηπευτικά και λαχανικά με ρίζες τον χειμώνα και φρέσκα αβγά τα οποία μας χαρίζουν κάθε μέρα οι ελευθέρας βοσκής κότες μας.

Γευτείτε τα δώρα της φύσης και της γης με μερικές σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την Ερμιόνη, πάνω σε προπύρα, το ολικής άλεσης ψωμί με το μαύρο πιπέρι και τον γλυκάνισο, που φτιάγνεται μόνο στις Σπέτσες ακολουθώντας μια αρχαία συνταγή. Τα τοπικά τυριά, που φτιάχνονται από μικρούς παραγωγούς στα ορεινά χωριά της οροσειράς Αδέρες στον ορίζοντα της Πελοποννήσου, εντείνουν τις γεύσεις αυτής της βουκολικής γαστρονομικής γιορτής.

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στις Σπέτσες, απολαμβάνοντας 2 διανυκτερεύσεις στο Poseidonion Grand Hotel από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου. Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις χαμηλότερες τιμές σε συνδυασμό με μοναδικά προνόμια, όπως δωρεάν upgrade δωματίου, δωρεάν room service πρωινό, ένα μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές κατά την άφιξή σας, late check-out και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 210-8981884 ή στείλτε mail στο info@tresorhotels.com

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest      

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή