Travel Secrets

900 meters: Το καλύτερο bar στα Τρίκαλα Κορινθίας

900 meters: Το καλύτερο bar στα Τρίκαλα Κορινθίας

Ατμόσφαιρα, καλή μουσική και υψόμετρο 900 μέτρων. Το 900 meters bar, η νέα άφιξη στα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελεί ιδανική επιλογή για υπέροχες ατμοσφαιρικές βραδιές σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς, μια ανάσα από την Αθήνα.

Η ορεινή προσωπικότητα του 900 meters, αποκαλύπτεται από τις πρώτες συστάσεις, με την ονομασία του να είναι ταυτόσημη του υψομέτρου στο οποίο βρίσκεται.

Ο χώρος σας καλωσορίζει, ενσωματώνοντας δυναμικά στοιχεία του βουνού, τα οποία αποδομούνται και τοποθετούνται έμμεσα στον χώρο με σύγχρονη αισθητική. Στην πρώτη επαφή με το εξωτερικό του 900 meters κυριαρχεί η πέτρινη επένδυση του τοίχου, υλικό με σαφείς αναφορές στο όρος Ζήρεια που αποτελεί και το φυσικό του περιβάλλον. Στο εσωτερικό, έντονες χρωματικές τοποθετήσεις, υλικά και custom κατασκευές εκπλήσσουν ευχάριστα τον επισκέπτη και δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσει από το πρωί ένα ζεστό ρόφημα, ή το αγαπημένο του ποτό καθώς το φως του ήλιου απομακρύνεται από την κορυφογραμμή της Ζήρειας.

Για τη διαμονή σας στα Τρίκαλα Κορινθίας, επιλέξτε το Πλειάδων Γη Mountain Resort & SpaΜε αφορμή την αργία των Φώτων, απολαύστε ένα χαλαρωτικό τετραήμερο στην ορεινή φύση των Τρικάλων και ζήστε την πολυτελή φιλοξενία ενός ξενοδοχείου πραγματικού ησυχαστηρίου. Από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου απολαύστε 3 διανυκτερεύσεις στο Πλειάδων Γη με 750 ευρώ! 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή