Travel Secrets

Ananti City Resort: Ανανεωμένο χειμερινό μενού στο Oltre Restaurant με θέα τη νυχτερινή όψη των Τρικάλων

Ananti City Resort: Ανανεωμένο χειμερινό μενού στο Oltre Restaurant με θέα τη νυχτερινή όψη των Τρικάλων

Το ανανεωμένο χειμερινό μενού σερβιρίστηκε στο Oltre Restaurant του εκπληκτικού boutique ξενοδοχείου Ananti City Resort στα Τρίκαλα! Πρωτότυπα υλικά πρωταγωνιστούν στις σελίδες του, εντυπωσιακές συνθέσεις περνούν απο το τραπέζι σας και μοναδικές γεύσεις κλέβουν τις εντυπώσεις! 

Ο κατάλογος του Oltre αλλάζει σε όλες του τις διαστάσεις και γίνεται ακόμα καλύτερος και πιο πρωτότυπος. Απο το μοσχαράκι κονφί με τραχανά και καραμελωμένα κρεμμύδια μέχρι τη μανιταρόπιτα στο τηγάνι με κατσικίσιο τυρί και την ψητή πανσέτα με πουρέ σελινόριζας και πράσινο μήλο, κάθε πιάτο προσφέρει και μια νέα γευστική συγκίνηση. Πρωτότυπα στη σύνθεση και άψογα στην εκτέλεση παραμένουν τα ριζότα και τα ζυμαρικά του καταλόγου με κάθε ένα να περιέχει ένα συστατικό «έκπληξη».

Οι σαλάτες ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε μεχρι τώρα για εκείνες ως συνοδευτικά πιάτα και τις κάνουν πρωταγωνιστές στο τραπέζι μας. Θα διαλέξετε το παντζάρι με πορτοκάλι και dressing φέτας ή την πράσινη σαλάτα με λαδοτύρι στο τηγάνι, Κρητικά παξιμάδια και ποσέ μήλα;

Αγαπημένα πιάτα όπως το ribeye συνοδευόμενο από πατάτα γεμιστή με μπρόκολο και τσένταρ ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με ριζότο απο κους κους και πικάντικη κεφαλογραβιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο το σκηνικό που στήνεται στον τελευταίο όροφο του Ananti Resort με θέα τη νυχτερινή όψη των Τρικάλων.

Το μεγαλειώδες κλείσιμο του νέου μενού αναλαμβάνουν προτάσεις κλασικών επιδορπίων παρουσιασμένες με διαφορετικό τρόπο. Πάρτε μια μικρή γεύση με το προφιτερόλ στιγμής με φρέσκο σου, κρέμα πορτοκάλι, σάλτσα σοκολάτας και ξηρούς καρπούς.

Ο chef του Ananti Resort, Κωνσταντίνος Ερμίδης, για τρίτη χρονιά επιλέγει το μενού του Oltre, δημιουργώντας signature dishes αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, με διεθνείς πινελιές αλλά και σημαντικές επιρροές απο την τοπική κουζίνα και παράδοση.

Η μοναδική αυτή εμπειρία, που θα έχετε την ευκαιρία να τη βιώσετε όλο τον χειμώνα στον τελευταίο όροφο του Ananti Resort, περιλαμβάνει ενα γευστικότατο μενού, άψογο σέρβις, μαγευτική θέα και προσιτές τιμές.

Βιώστε αυτή την αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, κάνοντας ένα ταξίδι στα Τρίκαλα με διαμονή στο Ananti City Resort, που εκτός από το εξαιρετικό Oltre Bar Restaurant, διαθέτει επίσης πολυτελείς εγκαταστάσεις spa. Από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ananti από 216 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή