Travel Secrets

Δειπνήστε στην Αθήνα στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος!

Δειπνήστε στην Αθήνα στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος!

Photo credits: dinnerinthesky.gr

Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία έφτασε στην Αθήνα! Ένα τραπέζι 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, 22 άτομα και όλη η πόλη στο… πιάτο. Ζήστε μοναδικές γευστικές στιγμές, απολαμβάνοντας την πιο γοητευτική θέα της πόλης. Η ομάδα των σεφ μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σας τα πιο ευφάνταστα πιάτα και οι αισθήσεις…απογειώνονται. Επιλέξτε το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ή την συναρπαστική εικόνα της Αθήνας τη νύχτα και πραγματοποιήστε την πιο νόστιμη…πτήση της ζωής σας.

Φανταστείτε να χαζεύετε την Ακρόπολη, φωτισμένη και μαγική από ψηλά, μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Επίσης, μην σας νοιάζει ο καιρός...Το ‘τραπέζι’ του Dinner in the Sky καλύπτεται από μια τέντα που σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία ακόμα και με βροχή ή αέρα. Οι θερμάστρες θα σας ζεστάνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να δειπνήσετε παρέα με τα παιδιά σας, το Dinner in the Sky δεν θέτει περιορισμό ηλικίας αλλά… ύψους. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα ύψους μικρότερου από 1,50 m. 

Το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων. Η TUV Rheinland έχει πιστοποιήσει όλα τα στάδια κατασκευής. Έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες, έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Dinner in the Sky επισκεφθείτε το http://dinnerinthesky.gr/

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548

Συνδυάστε την επίσκεψή σας στην Αθήνα για να απολαύσετε όσα έχει να σας προσφέρει αυτή η μοναδική πόλη με τη ζεστασιά και τη φιλοξενία του ξενοδοχείου The Margi, ενός από τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της πόλης. Με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, κάντε μια εναλλακτική απόδραση στην Αθήνα και στη Βουλιαγμένη για να γιορτάσετε τις Απόκριες στην πρωτεύουσα. Κάντε κράτηση στο The Margi από τις 20 έως τις 23 Φεβρουαρίου με 400 ευρώ στο Superior Room για διαμονή 3 διανυκτερεύσεων με πρωινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή