Travel Secrets

Χιονοδρομικό Ανήλιου Μετσόβου: Ατέλειωτα σλάλομ στο νεότερο χιονοδρομικό της χώρας

Χιονοδρομικό Ανήλιου Μετσόβου: Ατέλειωτα σλάλομ στο νεότερο χιονοδρομικό της χώρας

Photo: Anilio Ski Resort

Το Ανήλιο Μετσόβου βρίσκεται μόλις 50 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα και μας προσκαλεί για ατέλειωτα σλάλομ στο νεότερο χιονοδρομικό της χώρας, δίνοντάς μας την ιδανική αφορμή για να απολαύσουμε τον ηπειρώτικο χειμώνα.

Σε υψόμετρο 1.850 μέτρων, το Ανήλιο Ski Resort διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και snowboarders, αλλά και δυνατότητα για καταβάσεις σε απάτητο χιόνι. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα διθέσιο αναβατήρα μήκους 800 μέτρων, δύο ολοκαίνουργια συρόμενα 280 και 300 μέτρων, δύο baby lifts και δύο χιονοστρωτήρες.

Στο χιονοδρομικό κέντρο υπάρχει κατάστημα ενοικίασης σύγχρονου εξοπλισμού σκι και snowboard, έλκηθρα για τους μικρούς μας φίλους και σχολή εκμάθησης σκι.

Και για όσους θέλουν να απολαύσουν το χιόνι από τα ζεστά, το φιλόξενο chalet του χιονοδρομικού υποδέχεται τους επισκέπτες στο φιλόξενό του περιβάλλον, όπου μπορούν να  απολαύσουν καφέδες, ροφήματα, ελαφριά σνακ και τοπικό τσίπουρο, με θέα τα Τζουμέρκα, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια. 

Διαμονή

Χτισμένο στο κέντρο του Μετσόβου, το πετρόχτιστο Aroma Dryos προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία χαλαρωτικής και ατμοσφαιρικής διαμονής, αλλά και το ιδανικό ορμητήριο απ’ όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς τις ομορφιές της Πίνδου. Κυριολεκτικά αγκαλιασμένα από τη φύση, τα 16 υπερπολυτελή δωμάτια του Aroma Dryos αποπνέουν μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε κάθε τους γωνιά, σαν να θέλουν να μυήσουν τους επισκέπτες τους στον αυθεντικό τρόπο ζωής του Μετσόβου. Απολαύστε αυθεντικό ελληνικό πρωινό με θέα και στη συνέχεια ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μετσόβου. Από 80 ευρώ/διανυκτέρευση με πρωινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή