Travel Secrets

Θαλάσσια Σπορ στις μαγευτικές παραλίες της Κω

Θαλάσσια Σπορ στις μαγευτικές παραλίες της Κω

Τα Ελληνικά Νησιά είναι ένας πολυπόθητος προορισμός διακοπών, όχι μόνο για το εξωτικό κλίμα και τις ατελείωτες ηλιόλουστες καλοκαιρινές μέρες, τον πολύχρωμο πολιτισμό και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις διακοπών, αλλά και για τα αμέτρητες αμμώδεις παραλίες που καλύπτουν τις ακτές των νησιών. Φυσικά, σε νησιά όπως την Κω, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κέντρα θαλάσσιων σπορ που ενθουσιάζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες και αναζωογονούν τα αθλήματα που μετατρέπουν τη διασκέδαση στο νερό σε μια συναρπαστική εμπειρία!

Σε κάθε παραλία του νησιού μπορεί κανείς να εντοπίσει το σπορ ή την δραστηριότητα που επιθυμεί. Η Κως είναι ο παράδεισος των θαλασσίων σπορ και δραστηριοτήτων . Αν ανήκετε σε αυτούς που τους αρέσει η περιπέτεια και τα θαλάσσια σπορ, τότε σε κάθε παραλία του νησιού μπορεί κανείς να εντοπίσει το σπορ ή την δραστηριότητα που επιθυμεί: surf, kite, θαλάσσια ποδήλατα, βάρκες, water parks για παιδιά, γήπεδα beach volley και οτιδήποτε μπορεί κανείς να επιθυμήσει γύρω από τη θάλασσα μπορεί να το βρει εύκολα και παντού στην Κω, όσο πουθενά αλλού. Σπορ και παιγνίδια στη θάλασσα για όλους, για παιδιά και για μεγάλους, για αυτούς που τους αρέσει η έντονη δραστηριότητα και τα πιο ριψοκίνδυνα αθλήματα, για αυτούς που επιθυμούν να απολαύσουν πιο ήρεμα και χαλαρά τη θάλασσα και τον ήλιο. 

Τα περισσότερα θαλάσσια σπορ της Κω βρίσκονται στα δημοφιλή θέρετρα του νησιού, όπως η Κέφαλος, το Ψαλίδι, η Καρδάμαινα, ο Άγιος Στέφανος και το Μαστιχάρι.

Για τη διαμονή σας στην Κω, επιλέξτε το Lango Design Hotel. Αφεθείτε στην πολυτέλεια του και απολαύστε μια αξέχαστη διαμονή.

Αρχίστε να ονειρεύεστε εδώ.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

Φωτογραφίες

επιστροφή