Travel Secrets

Η Tέλεια Αφορμή Για Να Ονειρευτείτε: Καλοκαιρινές βουτιές στις 3 καλύτερες παραλίες των Σπετσών

Η Tέλεια Αφορμή Για Να Ονειρευτείτε: Καλοκαιρινές βουτιές στις 3 καλύτερες παραλίες των Σπετσών

Η καραντίνα τελειώνει! Και μετά;  Όσο μνουμε στο σπίτι και περιμένουμε το καλοκαίρι, σκεφτόμαστε αισιόδοξα και ονειρευόμαστε σε ποιες παραλίες θα βρεθούμε μετά το τέλος της.

Αδιαμφισβήτητα, θα είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι αυτό που έρχεται και τα ελληνικά νησιά θα έχουν την τιμητική τους.

Εαν ψχνετε για τον τέλειο προορισμό διακοπών σε Ελληνικό νησί μακριά από τον θόρυβο της πόλης, έχουμε τη καλύτερη πρόταση για εσάς. Οι Σπέτσες είναι ένας ιδανικός προορισμός για όλους αυτούς που αναζητητούν ευεξία και ηρεμία καθώς στο νησί  δεν κυκλοφορούν παρά μόνο δίκυκλα και άμαξες. Το νησί προσφέρεται για ποικίλες δραστηριότητες, κυρίως την επίσκεψη στις πανέμορφες γραφικές παραλίες του που είναι ιδανικές για τις πρώτες σας καλοκαιρινές βουτιές όσο και για χαλάρωση κάτω από τον φωτεινό ήλιο του νησιού

Image by Yannis Larios

Αγία Παρασκευή

Η καταπράσινη με πεύκα παραλία της Αγίας Παρασκευής θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη των Σπετσών.Όσοι έχουν κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά της, ομολογούν πως βιώσαν μια μοναδική εμπειρία.

Αγία Μαρίνα

Η Αγία Μαρίνα πρόκειται για μια πολύ καλά οργανωμένη παραλία με εύκολη πρόσβαση. Είναι καλυμμένη με άμμο και όπως όλες οι παραλίες των Σπετσών έχει πεντακάθαρα νερά. Λόγω της κοντινής απόστασης με την Ντάπια δροσίζει πολλούς ντόπιους και επισκέπτες του νησιού συνδυάζοντας χαλαρές βουτιές, θαλάσσια σπορ, αλλά και εξαιρετικό φαγητό.

Άγιοι Ανάργυροι

Από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες των Σπετσών, η ακτή των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, σε απόσταση 12 χλμ. από την πόλη, μπροστά από τον ομώνυμο οικισμό. Πλήρως οργανωμένη με όλες τις υποδομές  ξενοδοχεία, ταβέρνες και cafe διαθέτει βότσαλο και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε θαλάσσια σπορ.

Για τη διαμονή σας στις Σπέτσες, επιλέξτε το Poseidonion Grand Hotel, το ξενοδοχείο που αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού εδώ και έναν αιώνα. Βιώστε μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών στο ιστορικότερο και μεγαλοπρεπέστατο επαρχιακό ξενοδοχείο της χώρας.

Από: Tresor Hotels & Resorts

 
 

επιστροφή