Travel Secrets

Οι καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες για να καλωσορίσετε την άνοιξη

Οι καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες για να καλωσορίσετε την άνοιξη

Μύρισε άνοιξη και η διάθεση για ταξίδι απογειώνεται! Γι' αυτό σας προτείνουμε ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες για να υποδεχθείτε την ομορφότερη εποχή του χρόνου με τον καλύτερο τρόπο. Ετοιμάστε βαλίτσα και φύγαμε!

Πάσχα στις Σπέτσες

Στην καρδιά της άνοιξης, το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια υποβλητική πασχαλινή εμπειρία. Xρώματα, μεθυστικά αρώματα και μοναδικά έθιμα, με αποκορύφωμα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν όλοι οι Επιτάφιοι, μετά τις περιφορές που ξεκινούν από τους ναούς του νησιού, συναντώνται στην Πλατεία Ποσειδωνίου, δημιουργούν μια έντονα κατανυκτική ατμόσφαιρα. Η εμπειρία του Πάσχα στο Poseidonion Grand Hotel συμπληρώνεται ιδανικά από τις γαστρονομικές προτάσεις που επιτάσσουν οι μέρες. Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα την τιμητική τους έχουν οι νηστίσιμες επιλογές, ενώ το Μ. Σάββατο οι επισκέπτες θα γευτούν ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο. Την Κυριακή του Πάσχα πρωταγωνιστούν τα παραδοσιακά εδέσματα, ενώ τη Δευτέρα ένα πληθωρικό brunch ολοκληρώνει το γευστικό ταξίδι. Με ιστορία που μετρά ήδη 100 χρόνια, το Ποσειδώνιο προσφέρει μια υπερπολυτελή εμπειρία διαμονής. Κομψά δωμάτια και σουίτες, ολάνθιστοι κήποι, υψηλή γαστρονομία στη θρυλική βεράντα, premium υπηρεσίες ευεξίας και κυρίως αυθεντική φιλοξενία συνθέτουν την εμπειρία. Δείτε περισσότερα εδώ

Rafting στον Βοϊδομάτη

Το ξέρατε ότι ο Βοϊδομάτης θεωρείται ένας από τους καθαρότερους ποταμούς της Ευρώπης; Με σταθερή θερμοκρασία τους 4ο C χειμώνα-καλοκαίρι, τα γαλαζοπράσινα νερά του που κατεβαίνουν ορμητικά από τον Βίκο, είναι ιδανικά για extreme δραστηριότητες, όπως είναι το rafting. Κωπηλατώντας ανάμεσα στα τυρκουάζ νερά, ιδανικά και για αρχάριους, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, ενώ η εντυπωσιακή βλάστηση και τα πανέμορφα αγριολούλουδα που στολίζουν τις όχθες του ποταμού, συμπληρώνουν μαγικά την εμπειρία. Κατά τη διαδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα γεφύρια της Αρίστης και της Κλειδωνιάς, δύο από τα πιο εντυπωσιακά πέτρινα τοξωτά γεφύρια της Ηπείρου. Το Zagori Suites, το πανέμορφο ξενοδοχείο της Βίτσας, σας προσφέρει την εμπειρία δωρεάν, με ελάχιστη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων. Απολαύστε πολυτελή φιλοξενία, πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και δωρεάν rafting, από 347 ευρώ (2 άτομα). Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Action weekend στο Πήλιο

Αμφιθεατρικά χτισμένη στα ανατολικά του βουνού των Κενταύρων, η Τσαγκαράδα αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους πιο σοφιστικέ ταξιδιώτες του Πηλίου και τους λάτρεις των εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Κάντε πεζοπορία σε σηματοδοτημένα καλντερίμια μέσα στο καστανόδασος, ασκηθείτε στην τοξοβολία και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία ιππασίας, και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πολυτελείς υπηρεσίες του κορυφαίου 12 Months Luxury Resort. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες που μοιάζουν να είναι χτισμένες μέσα στο καστανόδασος, υπέροχη θέα στο Αιγαίο, σύγχρονες εγκαταστάσεις spa και ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο. Δείτε περισσότερα για την προσφορά Action Weekend του 12 Months Luxury Resort, εδώ

 

Wellness break στη Βουλιαγμένη

Η exclusive περιοχή της Βουλιαγμένης θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε ταξιδέψει, χωρίς να χρειαστεί να πάτε πολύ μακρυά. Το ξενοδοχείο The Margi, ένα από τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Αθήνας, σας μυεί σε έναν υπέροχο μικρόκοσμο ζεστασιάς και αυθεντικής φιλοξενίας. Διαθέτει πολυτελείς εγκαταστάσεις και ατμοσφαιρικές σουίτες με θέα στη θάλασσα και βάζει τους επισκέπτες του απευθείας σε mood διακοπών. Απολαύστε ένα ξεχωριστό διήμερο με χαλαρωτική διαμονή και μασάζ για δύο, κάνοντας κράτηση στο πακέτο Wellness break του The Margi Hotel. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε FacebookTwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή