Travel Secrets

Θεοφάνεια στα Τρίκαλα Κορινθίας

Θεοφάνεια στα Τρίκαλα Κορινθίας

Μια απόδραση-αστραπή στα Τρίκαλα Κορινθίας με αφορμή την αργία των Θεοφανείων είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη μαγεία των εορτών και να πάρουμε δυνάμεις μέχρι την επόμενη εκδρομή...

Τα προικισμένα από τη φύση Τρίκαλα Κορινθίας μας βάζουν για λίγο ακόμα στο εορταστικό πνεύμα χαρίζοντάς μας απλόχερα τα τρία καλά για τα οποία φημίζονται· εδώ εισπνέουμε καθαρό κρυστάλλινο βουνίσιο αέρα, θαυμάζουμε την πλούσια βλάστηση που οφείλεται στα τρεχούμενα νερά και απολαμβάνουμε ρουστίκ γεύσεις στις τρεις γραφικές συνοικίες με συνοδεία άφθονου ντόπιου κρασιού και τσίπουρου. Γινόμαστε ένα με το πάλλευκο χιονισμένο τοπίο και επισκεπτόμαστε το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας για ski και snowboard ή απλώς για να δούμε το χιόνι από τις τζαμαρίες, με ζεστό καφέ και σοκολάτα στο σαλέ. Βολτάρουμε στις λιθόστρωτες στολισμένες πλατείες με τα αιωνόβια πλατάνια, επισκεπτόμαστε τις εκκλησίες με τις σπάνιες τοιχογραφίες και απολαμβάνουμε εορταστικά γεύματα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο ενός πολυτελούς resort.

Photo by markostv

Πού να μείνετε στα Τρίκαλα Κορινθίας

Το εκπληκτικό resort Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa αποτελεί την καλύτερη επιλογή διαμονής στα Τρίκαλα Κορινθίας και θα μετατραπεί στο χειμωνιάτικο καταφύγιο των ονείρων μας. Σαν ένα μικρό χωριό «φωλιασμένο» στη φύση των Τρικάλων, το Πλειάδων Γη χαρίζει πολυτέλεια, απομόνωση και πεντάστερες υπηρεσίες. Οι είκοσι ανεξάρτητες πετρόχτιστες σουίτες του προσφέρουν στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές. Το ξύλο, η πέτρα, η φωτιά από το τζάκι και η μοναδική θέα προς την οροσειρά της Ζήρειας πρωταγωνιστούν, ενώ το spa με τη θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, το χαμάμ και τη σάουνα, θα μετατραπεί στη δεύτερή μας κρυψώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή