Travel Secrets

Χριστούγεννα στη Μάνη

Χριστούγεννα στη Μάνη

Ποιος είπε ότι τα Χριστούγεννα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το βουνό; Η άγρια ομορφιά του τοπίου και η αύρα της θάλασσας συνθέτουν το πιο εναλλακτικό σκηνικό για διαφορετικά Χριστούγεννα στη Μάνη, από αυτά που παραμένουν για καιρό χαραγμένα στο μυαλό μας.

Σε αυτόν τον σχεδόν μυστηριακό τόπο θα αφεθούμε στον ήχο των κυμάτων, θα θαυμάσουμε τα πυργόσπιτα που στέκονται αγέρωχα, σπαρμένα στην ιστορική μανιάτικη γη, θα κάνουμε οδοιπορικό στις πέτρινες πολιτείες της Βάθειας και της Μονεμβασιάς και θα φτάσουμε ως το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, το ακρωτήρι Ταίναρο.

Αντί για σκι και κοσμικές βόλτες σε ορεινά χωριά, θα μαγευτούμε από τους μύθους για τους καλικάντζαρους μαζί με τα παιδιά και θα φάμε Χριστόψωμο, παραδοσιακές μανιάτικες τηγανίδες και πεντανόστιμη τοπική κουζίνα δίπλα στο τζάκι, με φόντο το ακρωτήρι του Κάβο Γκρόσο.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Κυρίμαι Hotel είναι η ιδανική αφετηρία για ξεχωριστές γιορτινές στιγμές στη Μάνη. Είναι ήδη βραβευμένο ως το καλύτερο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2017 και ως το καλύτερο ιστορικό gourmet ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2018. Στεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το Κυρίμαι συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις. Εδώ θα κοιμηθείτε υπό τον ήχο των κυμάτων, θα θαυμάσετε τη θέα στο αγέρωχο τοπίο από το παράθυρο της σουίτας σας και θα απολαύσετε τη δημιουργική κουζίνα της σεφ Σταυριανής Ζερβακάκου, που βασίζεται στην παράδοση και τα τοπικά υλικά.

Ζήστε την πολυτέλεια, τη ζεστή ατμόσφαιρα και την ιδιωτικότητα του μοναδικού ξενοδοχείου που έχει χαρακτηριστεί από το CNN ως ένας λόγος να επισκεφθεί κανείς την Ελλάδα το χειμώνα! Αυτές τις γιορτές απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία στο Κυρίμαι Hotel. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Πρωινό
  • Δωρεάν Wi-Fi
  • Όλους τους φόρους

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή