Travel Secrets

Η Μύκονος πιο ρομαντική από ποτέ μέσα από το φακό μιας Βιεννέζας από την Ελλάδα

Η Μύκονος πιο ρομαντική από ποτέ μέσα από το φακό μιας Βιεννέζας από την Ελλάδα

Οι φωτογραφίες της Instagrammer, lifestyle & travel blogger @theviennesegirl, μας "ταξιδεύουν" σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα Μύκονο και αποδεικνύουν ότι το νησί των ανέμων προσφέρει την πιο γοητευτική του όψη σε όσους την ανακαλύπτουν τον Σεπτέμβριο.

Έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, η Silia, γνωστή στο Instagram ως @theviennesegirl, επισκέφθηκε τη Μύκονο, γιατί, όπως γράφει η ίδια στο άρθρο που δημοσίευσε στο προσωπικό της blog, της έλειψε το λευκό των Κυκλάδων και απόλαυσε την ξεχωριστή εμπειρία διαμονής του Portes Mykonos, του κομψού κυκλαδίτικου συγκροτήματος από σουίτες και βίλες που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Χώρα και άνοιξε πριν λίγους μήνες τις πύλες του στο νησί των ανέμων.

Απόλυτα προσαρμοσμένο στο μυκονιάτικο τοπίο, το Portes Mykonos αποτέλεσε το ιδανικό φόντο για τις φωτογραφίες του @theviennesegirl, που αποπνέουν καλαισθησία, ρομαντισμό και έμπνευση για ταξίδι. 

"Το Portes Mykonos διαθέτει ακριβώς όσα περιμένω να βρω σε ένα ξενοδοχείο: αποκλειστικότητα και ιδιωτικότητα, αλλά και μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Αγάπησα τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, τους οποίους έκανα φίλους μου, τoν χώρο της reception που είναι φτιαγμένος από γυάλινους τοίχους, το φως του δειλινού, καθώς και το εκπληκτικό design εσωτερικών και εξωτερικών χώρων." Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή